Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 26. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Köszönjük megértésüket!

Honda Civic Tourer modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Sportosság és helykínálat ötvözete.

Tágas, sokoldalú… és most még sportosabb. Persze ennél sokkal többet tartogat a 2015-ös Civic Tourer. Szebbé tettük a külsejét, kényelmesebbé a belsejét, és számos új, intelligens műszaki megoldással varázsoltuk jobbá.

Egy csillag, mely mindannyiunkra ráragyog.

Az új Civic stílus, sportosság, takarékosság és menetbiztonság tökéletes egyvelegét hozza el, természetesen a Hondákra jellemző vezetési élménnyel és praktikummal megfűszerezve.
 

A VALÓRA VÁLÓ ÁLOM

Szemet gyönyörködtető formavilág és jövőbe mutató technika.

Az Earth Dreams filozófia roppant egyszerű: törekvés a különleges a vezetési élményre és a bolygó megóvására. E gondolat mentén alkottuk meg erőforrásaink és váltóink új generációját, amely nem csak kiemelkedő teljesítménnyel ajándékozza meg a vezetőt, hanem a károsanyag-kibocsátás csökkentéséhez is hozzájárul.

ÉREZZE JÓL MAGÁT BENNE

Egyszerűen csak nincs kedve máshol lenni. Bármilyen meglepetésekkel próbálja is az élet felülírni gondosan kidolgozott terveit, a Civicre mindig számíthat. Egyszerűen jól esik beszállni. A kényelmes utasteret kiváló anyagok emelik még magasabb minőségi szintre.

MARADJON KAPCSOLATBAN!

Honda Connect: Az új Civic felszereltségében ott találjuk az új Honda Connect szórakoztatóelektronikai és információs rendszert. Központi érintőképernyője lehetővé teszi, hogy minden a közelében legyen, amit szeret az életben, beleértve családtagjait, barátait és kedvenc zeneszámait.APRÓ MÓDOSÍTÁSOK...
...nagy különbségek.


Ismerje meg közelebbről a még sportosabbá vált új Civic-et!

Az új Civic minden formai eleme az összetéveszthetetlen, sportos megjelenést szolgálja, beleértve a hangsúlyos, nagy fényerejű fénydiódás első lámpákat is.

Persze ezeknek nem csak esztétikai jelentőségük van, a szabályozott levegőáramlás a kifinomult kezelhetőséget és a stabil útfekvést is elősegíti. Az erőteljes VTEC erőforrás könnyű és élvezetes vezethetőséget garantál, amellett, hogy hatékony és csendes.
 

Munkatársaink

Kriffel László

értékesítési vezető

Marton Eszter

értékesítési tanácsadó

Sándor Kristóf

értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30