2017. április 29-én, szombaton szalonjaink zárva tartanak.

Škoda Citigo modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Citigo

A SKODA legújabb modellje, a Citigo igazi vérbeli „Egyszerűen nagyszerű” jármű: ötletes, kompakt, mégis tágas, gazdaságos, ám kifejezetten mozgékony, vonzó megjelenésű, s számos szellemes ötlet jellemzi. A Citigo a lehető legkisebb helyre összpontosítja a ŠKODA márka minden jellemző erényét.

A mindössze 3,56 méteres modell a kisautók kategóriájában bővíti tovább a ŠKODA palettáját. A Citigo minimális elfoglalt alapterületen maximális térkínálatával akár négy személy számára is elegendő helyet biztosít. A biztonság a Citigo esetében is központi szerepet kapott. Első ízben jelenik meg a ŠKODA modellválasztékában a vezető és az első utas fej-mellkas oldallégzsákja, amely már az alapmodellben is szériafelszerelés. Az aktív biztonságot az új „City Safe Drive“ vészfékező rendszer emeli jelentősen, amely opcióként választható.

A formatervezők az újdonság számára sikerrel alkottak letisztult formát, amely markáns megjelenést ad az autónak, s mindjárt az első pillantásra semmi kétség: egy vérbeli ŠKODA áll előttünk. A krómszegély övezte, lamellás szerkezetű hűtőrács és a precízen formált fényszórók az új kisautó számára is a ŠKODA modellek arculatát kölcsönzik, de a tervezők szemmel láthatóan a nagy ablakfelületek jellemezte karosszéria kialakítással is kiváló munkát végeztek.

A Citigo három és ötajtós változatának előértékesítése megkezdődött. További információért keresse fel munkatársainkat!

Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Máté Csaba

értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30