Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Škoda Citigo modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Citigo

A SKODA legújabb modellje, a Citigo igazi vérbeli „Egyszerűen nagyszerű” jármű: ötletes, kompakt, mégis tágas, gazdaságos, ám kifejezetten mozgékony, vonzó megjelenésű, s számos szellemes ötlet jellemzi. A Citigo a lehető legkisebb helyre összpontosítja a ŠKODA márka minden jellemző erényét.

A mindössze 3,56 méteres modell a kisautók kategóriájában bővíti tovább a ŠKODA palettáját. A Citigo minimális elfoglalt alapterületen maximális térkínálatával akár négy személy számára is elegendő helyet biztosít. A biztonság a Citigo esetében is központi szerepet kapott. Első ízben jelenik meg a ŠKODA modellválasztékában a vezető és az első utas fej-mellkas oldallégzsákja, amely már az alapmodellben is szériafelszerelés. Az aktív biztonságot az új „City Safe Drive“ vészfékező rendszer emeli jelentősen, amely opcióként választható.

A formatervezők az újdonság számára sikerrel alkottak letisztult formát, amely markáns megjelenést ad az autónak, s mindjárt az első pillantásra semmi kétség: egy vérbeli ŠKODA áll előttünk. A krómszegély övezte, lamellás szerkezetű hűtőrács és a precízen formált fényszórók az új kisautó számára is a ŠKODA modellek arculatát kölcsönzik, de a tervezők szemmel láthatóan a nagy ablakfelületek jellemezte karosszéria kialakítással is kiváló munkát végeztek.

A Citigo három és ötajtós változatának előértékesítése megkezdődött. További információért keresse fel munkatársainkat!

Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Máté Csaba

értékesítési tanácsadó

Bencsik Dániel

junior értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30