Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

SEAT Ateca modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A vadonatúj SEAT Ateca kormánya mögött eltűnik a hétköznapok egyhangúsága, és másképp látja a világot. A SEAT Ateca mindennel felszerelt, amitől a megszokott ismét izgalmas, nem mindennapi lesz, és a mindennapok szürkeségét érdekes színkavalkáddá varázsolja.

 
Erőteljes és takarékos
Búcsút inthet a mindennapi ingázás unalmas egyhangúságának. Megnyugtathatja a tudat, hogy a vadonatúj SEAT Ateca nemcsak erős, de rendkívül gazdaságos is.
 
 

Magabiztos városi teljesítmény
Bárhol és bármilyen úton is jár, a vadonatúj SEAT Ateca a legfejlettebb vezetéstámogató rendszerekkel büszkélkedhet. A SEAT Ateca városi teljesítményének köszönhetően nemcsak öröm vele a városban autózni, de a vezetés egy teljesen új élményét is kínálja.

 
Mindig szem előtt
Egy zsúfolt városi parkolóban gyakran kihívás megtalálni az autót. Az Üdvözlőfény funkció jóvoltából,ez már a múlté.Az Üdvözlőfény funkció ugyanis az autó sziluettjét vetíti a talajra. Ennek köszönhetően az új SEAT Ateca még sötétben is könnyedén megtalálható.


 
Minden hangulatra más-más szín
A vadonatúj SEAT Ateca belső terében többszínű hangulatvilágítás minden útra biztosítja a megfelelő hangulatot, így ami eddig megszokott volt, most teljesen új fényben látható. Az ajtókba tökéletesen illeszkedő világítás elegáns fénnyel világítja meg az ajtó díszlécét. Nyolc különféle szín választható, köztük például a jeges fehér (Ice White) vagy épp a naplementét idéző narancs (Sunset Orange) – de beállítható a fény erőssége is.

 
A stílusos városi élet
A vadonatúj SEAT Ateca minden ülését a legjobb minőségű kárpit, a kormánykereket és a sebességváltót pedig bőr borítja. A kényelmet és a minőséget tovább emeli az Alcantara bőrkárpit, mely Xcellence felszereltség esetén az alapfelszereltség részét képezi. A belső tér a legapróbb részletekig igen nagy precizitással készült, ékes bizonyítéka a belső dizájnelemek tökéletes harmóniájának.
Nem jön zavarba az utakon
Nem kell túlbonyolítania a napját, hogy kapcsolatban maradhasson a világgal: okostelefonját a vadonatúj SEAT Ateca 8” képátlójú, érintőképernyős informatikai-szórakoztató rendszerre csatlakoztathatja.A tökéletes csatlakoztathatóságot kínáló „Full Link” technológiának köszönhetően egyetlen telefonos alkalmazásáról sem kell lemondania vezetés közben. És ez még nem minden: ebben az autóban lehetősége van mobiltelefonját vezeték nélküli töltővel feltöltenit. Csak helyezze okostelefonját a töltő felületére, a többit a SEAT Ateca elvégzi.

Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30