Tisztelt Ügyfeleink! A Nissan szalon felújítása miatt január 21-től, várhatóan február végéig az értékesítés a Seat szalonban történik. A szerviz munkafelvételt a Lada szalonban találják. Köszönjük megértésüket!

Mitsubishi ASX modellismertető

ÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

SZERELEM, ÉLET, VEZETÉS

Egy olyan, csodákkal teli világban, mint a miénk, szinte minden sarok mögött új ötletekre lelhetünk. S mi lehet szívet melengetőbb annál, ha nemcsak megtapasztaljuk ezeket az új élményeket, hanem meg is osztjuk azokkal, akiket szeretünk? Az Ön életéhez formált ASX intelligens, energikus és környezetbarát, szolgáltatásai pedig a legaktívabb életstílusnak is megfelelnek. Az ideális méretű karosszériába beépített modern megoldások révén Ön mindenhová eljuthat, ahol eddig még nem járt. Üljön be, és fedezze fel a jövőjét!

UTAZZON KÖRNYEZETBARÁT MÓDON!
1,8 LITERES DI-D MIVEC TURBÓMOTOR

A MIVEC (Mitsubishi innovatív, elektronikus szelepvezérlés) technológia és a dízelmotor tiszta hatékonysága ötvöződik az optimális teljesítménynyel. Az ASX egyenletes, kifinomult teljesítményt nyújt, és felelősségteljes a fogyasztása. Az 1,8 literes DI-D MIVEC erőforrás késedelem nélkül adja le a nyomatékot, amikor energikus elindulásra van szükség, a legnagyobb teljesítménye pedig 150 lóerő. A takarékos 1,6 literes MIVEC benzinest is választhatja, ha az optimális teljesítmény és a környezetbarát üzemmód a legfontosabb szempont.

AUTO STOP & GO RENDSZER / FOKOZATVISSZAJELZŐ

Az Auto Stop & Go rendszer piros lámpánál leállítja a motort, vagyis üzemanyagot takarít meg, és az elektromos rendszer leállítása nélkül nulla CO2 emissziót garantál. Szükség esetén a motor azonnal beindul, így Önnek soha nem kell várnia. A hatékonyságot a multi-információs kijelzőn található Fokozatvisszajelző is növeli, amely az aktuális forgalmi körülményeknek megfelelő legelőnyösebb kapcsolási pontokat ajánlja.

FINOM ÉLMÉNY ÉS PRECÍZIÓS VEZÉRLÉS
FELFÜGGESZTÉS

A vezetési élmény a magabiztossággal kezdődik, a magabiztosság alapja pedig az irányítás. Az ASX-nek ezért széles a nyomtávja és hosszú  a  tengelytávja,  hogy  stabil  legyen  az  autó  műszaki  alapja. Elöl a MacPherson rugóstagos, hátul pedig a multi-link felfüggesztés gondoskodik arról, hogy az autó simán gördüljön át a bukkanókon. A lengéscsillapítókat és a kanyarstabilizátorokat úgy finomhangoltuk, hogy a teljesítmény sportos, az úttartás magabiztos, a kanyarvétel pedig stabil legyen. Ehhez jön még a közvetlen és precíz kormányzás, így Ön mindig biztosan uralhatja autóját.

MAGAS CSÍPŐPONT

Ha beült a volán mögé, észreveszi majd, hogy áramvonalas formája ellenére az ASX-ben meglepően magas az üléshelyzet. Ez és az előre lejtő motorháztető biztosítja azt, hogy jól rálát az útra, és könnyebben, biztonságosabban manőverezhet. A megemelt csípőpont azért is előnyös, mert így könnyebb a ki-, és a beszállás, illetve kényelmesebbek a hosszú utazások.

AZ ÖN TERMÉSZETES KÖRNYEZETE

A panoráma üvegtető új dimenzióval gazdagítja az autózást, hiszen Ön és utasai minden irányban élvezhetik a látványt. Az elhúzható árnyékoló mögött teljes méretű napfénytetőt talál, amely a szélvédő tetejétől egészen a hátsó ülések fölé nyúlik. A tető éjszaka tetszetős LED-megvilágítást kap.

A CSATLAKOZÁSI PONT
KULCS NÉLKÜLI OPERÁCIÓS RENDSZER MOTORINDÍTÓ GOMBBAL

Az ASX egyik funkciója a Kulcs nélküli operációs rendszer, amellyel úgy vághat neki az útnak, hogy közben a kulcs végig a zsebében marad. A motor beindításához mindössze a műszerfal közepénél elhelyezett gombot kell megnyomnia, miközben kinyomja a kuplungot, és a váltókar üresben van. A motor egyetlen gombnyomásra beindul, s Ön máris elhajthat. Ha pedig megérkezett, megint csak egyetlen gombnyomás kell a motor leállításához.

SZÍNES LCD MULTI-INFORMÁCIÓS KIJELZŐ

A nagy kontrasztú műszeregység látványos elrendezésű, és remekül leolvasható. Az
ezüstös gyűrűben lévő műszerek fényűző hangulatú, fehér megvilágítást kaptak, a
színes, LCD multi-információs kijelzőn pedig megjeleníthető a hatótávolság, a
napi számláló, a megtett összes távolság, az átlagfogyasztás és a külső hőmérséklet
is.

NYÍLT MEGHÍVÁS

Nyilván tudja, hogy milyen sok munkánk fekszik abban, hogy az ASX kompakt méreteibe az aktív vezetés élményét beépítsük, mégis meglepődik majd a tágas utastér kényelmén, amely Önre és utasaira vár. A hátsó utasokat lenyűgözi a nagy láb-, és fejtér,s minden utas örömét leli az igényes üléskárpitokban – legyen szó akár fényűző bőrről, akár puha szövetről. Az utastérben számos tárolóhelyet alakítottunk ki, így Ön rengeteg helyet talál a kisebb-nagyobb holmik számára.

TÉR A VÁLASZTÁSHOZ - TÁGAS CSOMAGTARTÓ

Bármerre is indul, az ASX mindent elvisz majd, amire az út során szüksége lehet, hiszen a csomagtér mérete még öt utassal is 442 liter*. A könnyen nyitható, széles, ötödik ajtón keresztül még a legnagyobb csomagokat is bepakolhatja, az alacsony padlószint pedig megkönnyíti a nehéz csomagok mozgatását. Van padló alatti rekesz is, ahol rejtve is tárolhat dolgokat.

*Normál helyzetben lévő üléstámlával. Része a 26 literes, padló alatti rekesz (gumijavító készlettel).

1,350 mm a csomagtér legnagyobb szélessége.
1,510 mm lehajtott hátsó ülésekkel.
A Mitsubishi Motors mérése.

MINDENRE KÉSZEN
SZUPERSZÉLES-LÁTÓSZÖGŰ XENON FÉNYSZÓRÓK

Amit nem lát, az bajt okozhat. Hogy az árnyékban lévő dolgok is láthatók legyenek, az ASX szuperszéles Xenon fényszórókat kapott. Ha bekapcsolja őket, a fényszórók szélesebb fénypásztát terítenek az útra, így sokkal nagyobb útfelületet világítanak meg Ön előtt.

HÉTLÉGZSÁKOS RENDSZER

Annak érdekében, hogy Ön és utasai egy esetleges ütközés során nagyobb biztonságban legyenek, az ASX-et hét légzsákkal szereltük fel. Az első üléseken utazókat dupla első légzsák védi, és ott van még a vezetőoldali térdlégzsák, ami frontális ütközésben óvja meg a vezető lábszárát. Oldalirányú ütközésben mindkét üléssort óvják a függönylégzsákok.

Munkatársaink

Fehér Attila

értékesítési vezető

Kreiszné Botos Anita

értékesítési asszisztens

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30