SEAT Alhambra modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

INTELLIGENS ÉS INNOVATÍV - AZ ÚJ SEAT ALHAMBRA

A SEAT az új Alhambrával folytatja termékoffenzíváját. Az intelligens és sokoldalú egyterű az új motoroknak köszönhetően akár 15 százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyaszt, s még dinamikusabb a megnövekedett teljesítmény eredményeként. Az Alhambra továbbra is az élen áll a kiélezett versenyben kényelmi- és vezetői segédrendszereivel, valamint az innovatív connectivity és infotainment kínálatával. Az új Alhambra nyáron érkezik a márkakereskedésekbe, május végétől már előrendelhető.

„A SEAT Alhambra eladási rekordot ért el 2014-ben. Innováció, vezetési élmény, sokoldalú használhatóság és biztonság, ezek a kulcsszavak jellemzik az új Alhambrát, és teszik tökéletes partnerévé az aktív életmód kedvelőinek” - mondta Jürgen Stackmann, a SEAT elnöke. “Lenyűgöző koncepciója a funkcionalitást és a csúcstechnológiát ötvözi a kitűnő minőségi színvonallal és kidolgozással. Továbbá igazi SEAT jellemvonás szerint, hihetetlenül jó ár-érték arányt kínál.

A benzin- és dízelmotor palettát teljesen áttervezték. Mindegyik erőforrás teljesíti a szigorú Euro 6 károsanyag-kibocsátási normát. A turbófeltöltéses, közvetlen befecskendezéses aggregátok, akár 15 százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyasztanak. Az Alhambra 85 kW/115 LE vagy 110 kW/150 LE teljesítményű változatai a kategória élvonalába tartoznak 4,9 l/100km üzemanyag-fogyasztással és 130 g/km szén-dioxid-kibocsátással. A 2.0 TDI motor 85 kW/115 LE (ez a motor nem szerepel majd a magyarországi kínálatban), 110 kW/150 LE és 135 kW/184 LE (380 Nm nyomaték) teljesítményű változatokban választható. A két benzines TSI erőforrás 110 kW/150 LE és 162 kW/220 LE (350 Nm nyomaték) teljesítményű, utóbbi 20 lóerővel erősebb, mint az előző csúcsmotor. A 110 kilowattos (150 LE) TDI állandó összkerékhajtású, 4Drive változatban is elérhető.

“Az új Alhambra továbbra is az élvonalba tartozik optimalizált üzemanyag-fogyasztási és emissziós értékeivel. Új technológiák biztosítják a dinamikus vezetési élmény és a tökéletes kényelem kombinációját” - mondta Dr. Matthias Rabe a SEAT S.A. kutatás-fejlesztési részlegének alelnöke.

A belépő szintet kivéve minden dízelmotor választható a DSG kettős tengelykapcsolós, automatizált sebességváltóval (a legerősebb benzines motornál alapfelszereltség). Az új generációs DSG sebességváltó üzemanyag-takarékos vitorlázó funkcióval is rendelkezik. Amint a vezető lelép a gázpedálról, oldódik a kapcsolat a motor és az erőátvitel között, az Alhambra üresben gurul tovább.
Az új Alhambrában megjelenik az új generációs SEAT Easy Connect infotainment-rendszer. Ez tartalmazza a nagy felbontású érintőképernyős kijelzőt és a legújabb processzorokat, amelyekkel sokkal gyorsabban indul a rendszer, és hamarabb végzi el az útvonal számításokat, valamint teljesen új szintre emeli a connectivity szolgáltatásokat.
Az új Alhambrában alapfelszerelés a másodlagos ütközésvédelem. Abban az esetben, ha a vezető már nem képes beavatkozni az ütközést követően, automatikusan fékez a rendszer, lehetőleg elkerülve a másodlagos ütközést. A felszereltség új eleme a holttér-figyelő rendszer, amely sávváltáskor figyelmeztet az autó holtterében tartózkodó járművekre. Szintén újdonság a DCC adaptív csillapítás-szabályzás. A rendszer szabályozza a lengéscsillapítók szelepeit, ezáltal a csillapítás karakterisztikáját, így ezredmásodpercek alatt tökéletesen alkalmazkodik a vezetési helyzethez, kivételes kényelmet és kiegyensúlyozott, sportos hangulatot eredményezve. Az új, masszázsfunkcióval felszerelt ülések kiemelkedően magas színvonalon gondoskodnak a hosszú távú kényelemről.

Az Alhambra formatervét finoman modernizálták. Az új, LED technológiájú hátsó lámpák jellegzetes SEAT motívumok, kihangsúlyozzák az új modell kapcsolatát a család többi tagjával, akárcsak a márka új emblémája, a módosított hűtőmaszk és az új mintájú könnyűfém keréktárcsák. Az utastérben új kárpitszínek jelentek meg, a kormánykerék a Leonból származik, s számos kezelőelemet átterveztek. A kulcs nélküli nyitás és indítás rendszere szintén az Alhambra utasainak kényelmét szolgáló funkció. A felszereltségi szinteket is áttervezték, az Alhambra mostantól Reference, Style és Style Advanced szinteket kínál.

Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Farkas Áron

junior értékesítési tanácsadó

Rippel Zsuzsanna

értékesítési asszisztens

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30