2017. április 29-én, szombaton szalonjaink zárva tartanak.

Peugeot 508 RXH modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Új 508 RXH az összkerékhajtás egy új, eddig nem tapasztalt élményét kínálja: az elegáns, stílusos külső alatt dízel hibrid erőforrás bújik meg.

új PEUGEOT 508 RXH

KARAKTERES DESIGN

Az új Peugeot 508 RXH minden apró részletében egyedien és stílusosan kidolgozott küllemével tűnik ki.

peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img

LENDÜLETES VEZETÉS

Kalandvágy és szabadságszeretet inspirálta az új 508 RXH megszületését. Az összkerékhajtás minden úton és minden időben a vezetés háborítatlan élményét nyújtja. Az új 508 RXH az élvezetes, könnyed utazás élményét garantálja városban és vadregényes tájakon egyaránt.

KIFINOMULT TECHNOLÓGIA

A Peugeot 508 RXH-ban, a 3008 modell mellett, a világon először alkalmaztak dízel hibrid erőforrást. Az új 508 RXH stílusa és innovatív HYbrid4 hajtáslánca a szegmensben eddig nem ismert új szintre emeli az autózás szabadságát és örömét: magas szintű teljesítményt és tökéletes úttartást biztosít, 4-fokozatú menetmód választójának köszönhetően könnyed kezelhetőség jellemzi. A vezetés szabadságát az összekerékhajtás, nyugalmát pedig az elektromos motor hangtalan működése garantálja.

peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img

PÁRATLAN PILLANATOK

Az új 508 belső tere utazásra csábít, a vezetőt derűvel és nyugalommal tölti el. A műszerfal letisztult vonala, stílusos kidolgozottsága, a felhasznált anyagok minősége és az autó technológiai felszereltsége a legmagasabb kategóriájú modellek világát idézi... Az új 508 belső terében az idő új értelmet nyer. A megújult középkonzolt a 7"-os érintőképernyő* uralja, mely a legfontosabb vezetést támogató berendezések kezelését biztosítja.

ÚJ PEUGEOT 508 RXH HYbrid4

A HYbrid4 első ízben kombinálja a dízel- és az elektromos hajtás előnyeit: környezetkímélő összkerékhajtás, könnyen uralható erő, nagyfokú biztonság, variálhatóság és újszerű vezetési élmény, környezettudatos felelősségvállalás. A dízel-hibrid hajtással és a figyelemfelkeltő outdoor karosszériaelemek ötvözésével a Peugeot megteremtette az all road autók eredeti világát, azaz a vezetés gazdagabb élményét megtestesítő új 508 RXH modellt. Az új 508 RXH révén, a szegmensen belül, új értelmet kap az autóvezetés szabadsága:

  • 200 LE (147 kW), 450 Nm maximális nyomaték,
  • 4×4 hajtás,
  • 100 százalékig elektromos üzemmód,
  • 4 l/100 km fogyasztás, CO2-kibocsátás 104 g/km.

Az exkluzív kidolgozás és felszereltség összhangban van az autó felső kategóriás és csúcstechnikás pozicionálásával.

peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img

MINDENKINEK IGÉNYE SZERINT

Az új 508 modellek belső tere utazásra csábít, a vezetőt derűvel és nyugalommal tölti el. A műszerfal letisztult vonala, stílusos kidolgozottsága, a felhasznált anyagok minősége és az autó technológiai felszereltsége a legmagasabb kategóriájú modellek világát idézi... Az új 508 belső terében az idő új értelmet nyer.

peugeot-508-rxh-img

AZ IGAZI TÉRHATÁS

PANORÁMA ÜVEGTETŐ Az 508 RXH és az SW* 1,62 m2 méretű üvegteteje egészen a hátsó ülésekig nyúlik, a belső térnek kivételes fény- és térérzetet, dinamikus és modern stílust kölcsönözve. Az optimális hőkomfortról hővédő réteg és egy 5 pozícióban állítható elektromos roló gondoskodik.

peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img

INTELLIGENCIÁRA HANGOLVA

Intelligens, innovatív és intuitív – ez a három jelző jellemzi legjobban az új 508 modelleket, melyeket a legújabb generációs technológiával látták el. Informálják, segítik a vezetőt, megkönnyítik a vezetést.

ELSŐ ÉS HÁTSÓ parkolássegítő ÉS HOLTTÉRFIGYELŐ BERENDEZÉS* Az első és hátsó parkolóradar hang- és fényjelzéssel tájékoztatja a vezetőt az esetleges akadályokról. A holttérfigyelő berendezésnél a visszapillantó tükörbe épített fénydióda figyelmezteti a vezetőt a holttérben megjelenő autóra vagy motorra.

korszakalkotó technológia

ÉRINTŐKÉPERNYŐ A SMEG+ nagyméretű, 7"-os érintőképernyős egység* beépített Bluetooth kihangosítót is tartalmaz, és kombinálható színes navigációs rendszerrel*, valamint vetített kijelzővel* is. A nagyméretű érintőképernyő a műszerfal felső részén helyezkedik el, így könnyen, intuitív módon kezelhető. Segítségével közvetlenül elérhető a jármű beállításainak zöme, a klíma és a szellőzés, a rádió, valamint a Bluetooth-n keresztül csatlakoztatott telefon. Természetesen az érintőképernyő segítségével kezelhetjük a navigációs rendszert is.

audio rendszer Az új 508 modellt többféle, minden igényt kielégítő audio és navigációs rendszerekkel lehet ellátni. Már a szériafelszereltség részét képező rádió-CD is kormányról vezérelhető, alkalmas MP3 fájlok lejátszására, a külső zenelejátszók csatlakoztatásáról pedig jack- és USB-csatlakozók gondoskodnak. Minden audio egységhez hatcsatornás, kifejezetten az 508 akusztikájához illesztett hangszórókészlet tartozik. A hangzást tovább finomítja a sokféle akusztikai beállítást lehetővé tevő Arkamys hangrendszer. A jack- és USB-csatlakozó a könyöktámasz alatt helyezkedik el. Segítségével hordozható zenelejátszó vagy USB-eszköz csatlakoztatására is lehetőség van. Amennyiben USB-csatlakozót használunk, a zeneszámok információi megjelennek a multifunkciós kijelzőn, illetve bizonyos funkciók a kormányoszlopról is irányíthatók.

peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img

A PEUGEOT ÉS A KÖRNYEZET

508 RXH: 200 LÓERŐ, 4×4 MEGHAJTÁS, 4,0 L FOGYASZTÁS

AZ AUTÓ MŰKÖDÉSE:
  • Megállásnál a motorok leállnak, nem fogyasztanak üzemanyagot és nincs CO2-kibocsátásuk..
  • Gyorsításkor a két motor együttes működése biztosítja az optimális teljesítményt.
  • Indulásnál, lassításnál vagy alacsony sebességnél a villanymotor lép működésbe.
  • Országúton vagy nagy sebességnél csak a dízelmotor működik.
  • Lassításkor a villanymotor generátorként működik és tölti az akkumulátort.
peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img

BIZTONSÁG

Az 508 és 508 SW modellek kiváló dinamikai tulajdonságaik mellett magas fokú aktív biztonsággal is rendelkeznek, köszönhetően a szériaként megtalálható ESP-nek. A rendszer magában foglalja az ABS-t, az elektronikus fékerőelosztót, a vészfékrásegítést, az automata vészvillogót, az intelligens kipörgésgátlót és az emelkedőn való elindulást segítő rendszert.

peugeot-508-rxh-img

Légzsákok

Ütközés esetén 6 légzsák szolgálja a bent ülők biztonságát: vezető- és utasoldali légzsák, 2 első oldallégzsák és 2 függönylégzsák.

peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img

Sebességhatároló és tempomat**

A sebességhatároló funkció a gázpedál „felkeményítésével” akadályozza meg, hogy véletlenül átlépjük az előre beprogramozott sebességhatárt.A funkció a gázpedál erőteljesebb lenyomásával kikapcsolható. A tempomat (sebességrögzítő) az előre beprogramozott sebesség tartását teszi lehetővé a gázpedál érintése nélkül, a menetkörülményektől (emelkedő, lejtő, szél) függetlenül. A fék- vagy kuplungpedál megnyomására a tempomat automatikusan kikapcsol.


Elektromos kézifék*

Az elektromos kézifék használata nagyon kényelmes: azonnal kiold, amikor elindul az autó, a motor leállításakor pedig behúz. Az elektromos kézifékhez kapcsolódó, emelkedőn való elindulást segítő rendszer két másodpercig álló helyzetben tartja az autót, míg a vezető a fékről átlép a gázpedálra.


Fejtámla

Az első ülések új, ívelt fejtámlája sokféleképpen állítható, kialakítása révén pedig maximális védelmet nyújt az utoléréses ütközésre jellemző ostorcsapás-nyaksérülés ellen.

peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img

Munkatársaink

Pfendler Bernadett

értékesítési tanácsadó

Jelinek Gábor

értékesítési vezető

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30