Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 26. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Köszönjük megértésüket!

Peugeot 508 RXH modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Új 508 RXH az összkerékhajtás egy új, eddig nem tapasztalt élményét kínálja: az elegáns, stílusos külső alatt dízel hibrid erőforrás bújik meg.

új PEUGEOT 508 RXH

KARAKTERES DESIGN

Az új Peugeot 508 RXH minden apró részletében egyedien és stílusosan kidolgozott küllemével tűnik ki.

peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img

LENDÜLETES VEZETÉS

Kalandvágy és szabadságszeretet inspirálta az új 508 RXH megszületését. Az összkerékhajtás minden úton és minden időben a vezetés háborítatlan élményét nyújtja. Az új 508 RXH az élvezetes, könnyed utazás élményét garantálja városban és vadregényes tájakon egyaránt.

KIFINOMULT TECHNOLÓGIA

A Peugeot 508 RXH-ban, a 3008 modell mellett, a világon először alkalmaztak dízel hibrid erőforrást. Az új 508 RXH stílusa és innovatív HYbrid4 hajtáslánca a szegmensben eddig nem ismert új szintre emeli az autózás szabadságát és örömét: magas szintű teljesítményt és tökéletes úttartást biztosít, 4-fokozatú menetmód választójának köszönhetően könnyed kezelhetőség jellemzi. A vezetés szabadságát az összekerékhajtás, nyugalmát pedig az elektromos motor hangtalan működése garantálja.

peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img

PÁRATLAN PILLANATOK

Az új 508 belső tere utazásra csábít, a vezetőt derűvel és nyugalommal tölti el. A műszerfal letisztult vonala, stílusos kidolgozottsága, a felhasznált anyagok minősége és az autó technológiai felszereltsége a legmagasabb kategóriájú modellek világát idézi... Az új 508 belső terében az idő új értelmet nyer. A megújult középkonzolt a 7"-os érintőképernyő* uralja, mely a legfontosabb vezetést támogató berendezések kezelését biztosítja.

ÚJ PEUGEOT 508 RXH HYbrid4

A HYbrid4 első ízben kombinálja a dízel- és az elektromos hajtás előnyeit: környezetkímélő összkerékhajtás, könnyen uralható erő, nagyfokú biztonság, variálhatóság és újszerű vezetési élmény, környezettudatos felelősségvállalás. A dízel-hibrid hajtással és a figyelemfelkeltő outdoor karosszériaelemek ötvözésével a Peugeot megteremtette az all road autók eredeti világát, azaz a vezetés gazdagabb élményét megtestesítő új 508 RXH modellt. Az új 508 RXH révén, a szegmensen belül, új értelmet kap az autóvezetés szabadsága:

  • 200 LE (147 kW), 450 Nm maximális nyomaték,
  • 4×4 hajtás,
  • 100 százalékig elektromos üzemmód,
  • 4 l/100 km fogyasztás, CO2-kibocsátás 104 g/km.

Az exkluzív kidolgozás és felszereltség összhangban van az autó felső kategóriás és csúcstechnikás pozicionálásával.

peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img

MINDENKINEK IGÉNYE SZERINT

Az új 508 modellek belső tere utazásra csábít, a vezetőt derűvel és nyugalommal tölti el. A műszerfal letisztult vonala, stílusos kidolgozottsága, a felhasznált anyagok minősége és az autó technológiai felszereltsége a legmagasabb kategóriájú modellek világát idézi... Az új 508 belső terében az idő új értelmet nyer.

peugeot-508-rxh-img

AZ IGAZI TÉRHATÁS

PANORÁMA ÜVEGTETŐ Az 508 RXH és az SW* 1,62 m2 méretű üvegteteje egészen a hátsó ülésekig nyúlik, a belső térnek kivételes fény- és térérzetet, dinamikus és modern stílust kölcsönözve. Az optimális hőkomfortról hővédő réteg és egy 5 pozícióban állítható elektromos roló gondoskodik.

peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img

INTELLIGENCIÁRA HANGOLVA

Intelligens, innovatív és intuitív – ez a három jelző jellemzi legjobban az új 508 modelleket, melyeket a legújabb generációs technológiával látták el. Informálják, segítik a vezetőt, megkönnyítik a vezetést.

ELSŐ ÉS HÁTSÓ parkolássegítő ÉS HOLTTÉRFIGYELŐ BERENDEZÉS* Az első és hátsó parkolóradar hang- és fényjelzéssel tájékoztatja a vezetőt az esetleges akadályokról. A holttérfigyelő berendezésnél a visszapillantó tükörbe épített fénydióda figyelmezteti a vezetőt a holttérben megjelenő autóra vagy motorra.

korszakalkotó technológia

ÉRINTŐKÉPERNYŐ A SMEG+ nagyméretű, 7"-os érintőképernyős egység* beépített Bluetooth kihangosítót is tartalmaz, és kombinálható színes navigációs rendszerrel*, valamint vetített kijelzővel* is. A nagyméretű érintőképernyő a műszerfal felső részén helyezkedik el, így könnyen, intuitív módon kezelhető. Segítségével közvetlenül elérhető a jármű beállításainak zöme, a klíma és a szellőzés, a rádió, valamint a Bluetooth-n keresztül csatlakoztatott telefon. Természetesen az érintőképernyő segítségével kezelhetjük a navigációs rendszert is.

audio rendszer Az új 508 modellt többféle, minden igényt kielégítő audio és navigációs rendszerekkel lehet ellátni. Már a szériafelszereltség részét képező rádió-CD is kormányról vezérelhető, alkalmas MP3 fájlok lejátszására, a külső zenelejátszók csatlakoztatásáról pedig jack- és USB-csatlakozók gondoskodnak. Minden audio egységhez hatcsatornás, kifejezetten az 508 akusztikájához illesztett hangszórókészlet tartozik. A hangzást tovább finomítja a sokféle akusztikai beállítást lehetővé tevő Arkamys hangrendszer. A jack- és USB-csatlakozó a könyöktámasz alatt helyezkedik el. Segítségével hordozható zenelejátszó vagy USB-eszköz csatlakoztatására is lehetőség van. Amennyiben USB-csatlakozót használunk, a zeneszámok információi megjelennek a multifunkciós kijelzőn, illetve bizonyos funkciók a kormányoszlopról is irányíthatók.

peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img

A PEUGEOT ÉS A KÖRNYEZET

508 RXH: 200 LÓERŐ, 4×4 MEGHAJTÁS, 4,0 L FOGYASZTÁS

AZ AUTÓ MŰKÖDÉSE:
  • Megállásnál a motorok leállnak, nem fogyasztanak üzemanyagot és nincs CO2-kibocsátásuk..
  • Gyorsításkor a két motor együttes működése biztosítja az optimális teljesítményt.
  • Indulásnál, lassításnál vagy alacsony sebességnél a villanymotor lép működésbe.
  • Országúton vagy nagy sebességnél csak a dízelmotor működik.
  • Lassításkor a villanymotor generátorként működik és tölti az akkumulátort.
peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img

BIZTONSÁG

Az 508 és 508 SW modellek kiváló dinamikai tulajdonságaik mellett magas fokú aktív biztonsággal is rendelkeznek, köszönhetően a szériaként megtalálható ESP-nek. A rendszer magában foglalja az ABS-t, az elektronikus fékerőelosztót, a vészfékrásegítést, az automata vészvillogót, az intelligens kipörgésgátlót és az emelkedőn való elindulást segítő rendszert.

peugeot-508-rxh-img

Légzsákok

Ütközés esetén 6 légzsák szolgálja a bent ülők biztonságát: vezető- és utasoldali légzsák, 2 első oldallégzsák és 2 függönylégzsák.

peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img

Sebességhatároló és tempomat**

A sebességhatároló funkció a gázpedál „felkeményítésével” akadályozza meg, hogy véletlenül átlépjük az előre beprogramozott sebességhatárt.A funkció a gázpedál erőteljesebb lenyomásával kikapcsolható. A tempomat (sebességrögzítő) az előre beprogramozott sebesség tartását teszi lehetővé a gázpedál érintése nélkül, a menetkörülményektől (emelkedő, lejtő, szél) függetlenül. A fék- vagy kuplungpedál megnyomására a tempomat automatikusan kikapcsol.


Elektromos kézifék*

Az elektromos kézifék használata nagyon kényelmes: azonnal kiold, amikor elindul az autó, a motor leállításakor pedig behúz. Az elektromos kézifékhez kapcsolódó, emelkedőn való elindulást segítő rendszer két másodpercig álló helyzetben tartja az autót, míg a vezető a fékről átlép a gázpedálra.


Fejtámla

Az első ülések új, ívelt fejtámlája sokféleképpen állítható, kialakítása révén pedig maximális védelmet nyújt az utoléréses ütközésre jellemző ostorcsapás-nyaksérülés ellen.

peugeot-508-rxh-img
peugeot-508-rxh-img

Munkatársaink

Pfendler Bernadett

vezető értékesítési tanácsadó

Rózsahegyi László

értékesítési tanácsadó
 

Jelinek Gábor

értékesítési vezető

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30