Alfa Romeo 4C Spider modellismertető


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Az Alfa Romeo 4C Spider annak a tavaly bemutatott, többszörösen díjnyertes kupénak a nyitott tetejű kiadása, amely erőteljes érzelmeket ébresztve kínál felülmúlhatatlan vezetési élményt, miközben a kiváló formatervezést nagyteljesítményű, sokoldalú hajtásláncokkal kombinálja

Az új Alfa Romeo 4C Spider a nyitott tetős autóvezetés örömét a többszörösen díjnyertes 4C Coupé sportos, minimalista karakterével kombinálja.
A Centro Stile Alfa Romeo által tervezett, lenyűgöző kétüléses, hátsókerék-hajtású, középmotoros 4C Spider ismét megerősíti az olasz autómárka pozícióját abban a szegmensben, amely korábban a gyár jó néhány típusát sorolta a világ leggyönyörűbb autói közé.
Most a 4C Spider feladata, hogy tovább vigye azt a termékkoncepciót, amelyet a 8C Competition prototípus bevezetésével még 2007-ben bocsátott útjára az Alfa Romeo, hogy aztán olyan, különleges járművek személyében folytatódjon, mint a 8C Spider (2008), a 4C Coupé (2013), majd a 2014-es genfi autószalonon leleplezett Alfa Romeo 4C Spider Concept.
Az Alfa Romeo exkluzív kettőségének, a „funkcionális szépségnek" a legmagasabb szintű megnyilvánulási formája, az új spider modell ellenállhatatlan olasz öltözéke alatt a Forma-1-es versenyautók által ihletett, szénszálas monocoque vázszerkezet rejlik, amely a lenyűgöző 4 kg/lóerő arány záloga.
A felhasznált, fejlett technológiák, mindenekelőtt az 1750 köbcentiméteres, teljesen alumínium szerkezetű, közvetlen befecskendezésű benzines turbómotor köztes töltőlevegőhűtővel és kétoldali CVVT változó szelepvezérléssel szupersportkocsikhoz illő menetteljesítményt szavatolnak: az autó végsebessége 257 km/óra, 0 - 100 km/óra gyorsulása 4,5 mp, akár 1,1 g oldalgyorsulásra képes, míg lassulása eléri az 1,25 g-t.
A márka legújabb, ikonikus modellje lélegzetelállító formatervével és kiemelkedő menetteljesítményeivel a sportautózás lényegét ragadja meg. Aligha meglepő, hogy miután a 2013. évi Genfi Autószalonon bemutatkozott, a csábító kupé változat gyakorlatilag folyamatosan nyeri a nemzetközi díjakat és elismeréseket.

Munkatársaink

Bulyáki Éva

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 293 2893

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 439 8887

© 1989-2017 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!