Tisztelt Ügyfeleink! Augusztusban szombatonként szalonjaink zárva tartanak. Megértésüket köszönjük!

Mitsubishi új L200 modellismertető


 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

AZ ÚJ MISSUBISHI L200

IGAZI TÁRS. BÁRHOL. BÁRMIBEN.

Öt páratlan érvünk van:
Üzemanyag-fogyasztás (kombinált) 6,9 l/100 km. CO2 kibocsátás (kombinált): 180 g/km.

 1. Egy tonna terhelhetőség
 2. Akár 3 tonna vontatható tömeg
 3. 1,85 méter hosszú rakodótér
 4. Összkerékhajtás alapfelszereltségként
 5. A kategória legkisebb fordulóköre

DESIGN FEDEZZE FEL


Erős és robusztus. A Mitsubishi Motors a Pick-up koncepciót korábban elérhetetlen magasságba repítette. Az összetéveszthetetlenül jellegzetes stílus, a minőség és a megbízhatóság egyesül a modellben, így a vadonatúj L200 megfelel minden elvárásnak, amelyben az egyedi megjelenés éppen olyan fontos, mint a mindennapokban tapasztalható egyedülálló hasznosság.

KÜLSŐ MEGJELENÉS
Az elejétől a végéig látszik, hogy az új L200 Club Cab tervezésekor a hasznosság és a dizájn egyaránt szerepet játszott. A hátsó lámpa különleges formája egyedi karaktert kölcsönöz a járműnek.

BELSŐ TÉR
Az új L200 optimális ergonomiával rendelkezik: az állítható magasságú kormány és vezetőülés biztosítja a kényelmes üléspozició megtalálását. Ha beállította a vezetőülést, észre fogja venni, hogy minden kezelőszerv pont úgy helyezkedik el, ahogyan az elvárható és ezáltal a figyelmét teljes egészében az útra öszpontosíthatja.

 
 

KÉNYELEM FEDEZZE FEL


Szálljon be és helyezze magát kényelembe. Csak az tud maximális teljesítményt nyújtani, aki jól érzi magát. A vadonatúj L200 Club Cab optimális vezetési komfortot és kontrollt kínál Önnek. A megnövelt belső tér formai kialakítása folytatódik a külső megjelenés kerek, dinamikus formájában. Többek között ez az, amely az új L200-at a versenytársaitól megkülönbözteti.

FUNKCIONÁLIS BELSŐ TÉR
A tervezőmérnökök professzionális munkájának köszönhetően az elődjéhez képest megnövelt belső tér különösen jól használható, mindenhol komfortosabb és tágasabb. Elegendő hely van mindennek, amire az embernek a mindennapokban szüksége lehet.

MŰSZERFAL
Minden szükséges információt megtalál a világos és könnyen áttekinthető, elegáns műszerfalon.

KLÍMABERENDEZÉS
A manuális klímaberendezés az alapfelszereltség része, amellyel a meleg napokon is hideg fejjel közlekedhet az utakon. A belső tér kellemes hőmérséklete mellett ugyanis nemcsak sokkal kényelmesebb a vezetés, hanem biztonságosabb is.

HÁTRANYÍLÓ HÁTSÓ AJTÓK
Az új L200 megújult ajtónyitó rendszerének köszönhetően még könnyebb a beszállás. A nagyobb első ajtókat kisebb, hátul zsanérozott hátsó ajtók egészítik ki, így a hátsó üléssorba is anélkül lehet beszállni, vagy csomagokat pakolni, hogy a mozgást akadályozná a B-oszlop.

 
 

BIZTONSÁG FEDEZZE FEL


A vadonatúj L200 Club Cab átfogó biztonsági koncepciót kínál Önnek. Ennek kézzel fogható bizonyítéka az EURO-NCAP törésteszten a gépkocsiban ülők védelme területén elért 4 csillagos értékelés. Az új L200 Club Cab modell alapfelszereltsége tartalmazza az Easy Select 4WD rendszert, azaz a kapcsolható négykerékmeghajtást zárható hátsó differenciálművel, valamint az elektronikus stabilitás és kipörgésgátló rendszert is.

AKTÍV BIZTONSÁG

 • AKTÍV STABILITÁSKONTROLL ÉS KIPÖRGÉSGÁTLÓ RENDSZER
 • UTÁNFUTÓ STABILIZÁLÓ RENDSZER (TSA)
 • BLOKKOLÁSGÁTLÓ (ABS) ELEKTRONIKUS FÉKERŐSZABÁLYOZÓVAL (EBD)
 • HEGYMENETI ELINDULÁSSEGÍTŐ (HSA)
 • VÉSZFÉKEZÉS JELZŐ RENDSZER
 • NAPPALI MENETFÉNY

PASSZÍV BIZTONSÁG

 • LÉGZSÁKOK
 • KORSZERŰ BIZTONSÁGI ÖVEK
 • RISE UTASKABIN
 • BIZTONSÁGI KORMÁNYOSZLOP
 
 
 

TECHNOLÓGIA FEDEZZE FEL


Nyugodtan pakolhat rá. Az új L200 Club Cab jelentős raktérrel rendelkezik és telepakolva is megbírkózik akár egy 3 tonna tömegű utánfutóval is. Ennek ellenére kompakt külső méretekkel rendelkezik, ami megkönnyíti a tolatást és a parkolást.

„EASY SELECT 4WD“ ÖSSZKERÉKHAJTÁS
A vadonatúj L200 Club Cab alapfelszereltségként tartalmazza a jól bevált "Easy Select 4WD" összkerékmeghajtást, amelynél egészen 100 km/óra sebességig lehet a hátsó- és az összkerékmeghajtás között váltani az útviszonyoktól függetlenül. A műszerfalon lévő kapcsolóval aktiválható az elekronikusan szabályzott hátsó differenciálmű, amely a hajtáslánc működésének optimalizálásában tud nehéz terepen segítséget nyújtani.

TELJESEN ÚJ DÍZELMOTOR
Kiemelkedően jó fogyasztás, alacsony károsanyag-kibocsátás. Az új 113 KW (154LE) teljesítményű 2,4 literes turbódizel motor optimális teljesítményt kínál. A könnyen felpörgő, kis tehetetlenségű, változó geometriájú turbófeltöltő már alacsony fordulatszám-tartománytól is nagy nyomatékot kínál, és nagy fordulaton is készségesen reagál.

 
 
 

2.4 TURBÓDÍZEL DOHC DI-D STANDARD
Az új turbódízel motor maximális teljesítménye 113 kW (154 LE) 3500 fordulat/percnél, legnagyobb nyomatéka pedig 380 Nm/1500-2500 fordulatszám tartományban.

6 FOKOZATÚ MANUÁLIS SEBESSÉGVÁLTÓ
A 6 fokozatú manuális váltóval mindig megfelelően adagolhatja az erőt. A rövidebb úton járó, határozottabban mozgó váltókar és a könnyebben kezelhető tengelykapcsoló révén az autó még kényelmesebbé vált, a hosszú áttételezés tovább csökkenti a fogyasztást.

VONTATÁSI KAPACITÁS
Az új L200 nem csupán egy pick-up, amely összehasonlíthatatlanul jól teljesít a terepen, hanem egy kényelmes autó kitűnő méretekkel és megjelenéssel. A Club Cab 3 tonna súlyig vontathat utánfutót.

FUTÓMŰ
A kettős keresztlengőkaros felfüggesztés javítja a gépkocsi stabilitását mind közúton, mind a terepen. Az erőteljes hátsó tengely - a mindenkori terheléshez fokozatosan igazodó laprugójának köszönhetően - nehéz rakomány vagy nagyobb útegyenetlenségek esetén is megállja a helyét.

ROBUSZTUS HÁTSÓTENGELY
A robusztus hátsótengely többrétegű laprugóval rendelkezik, amely maximális terhelhetőséget biztosít. Ennél a modellnél egy olyan új technikát alkalmaztak, amely egyenetlen útviszonyok esetén is nagy szabadságot nyújt a gépkocsi használójának. Rakománnyal tele vagy üres raktérrel az autó kezelése egyaránt optimális, további előnye még a nagyobb stabilitás és a csökkentett zajszint.

NAGY RAKTÉR
Egy pick-up modell igazi erőssége a munkában mutatkozik meg – és a rakodótér kapacitásában. A Mitsubishi L200 itt is maximálisan kihasználja a lehetőségeket. A vadonatúj L200 Club Cab robusztus rakodófelülete igazán nagyvonalú, 1,85 méter hosszúsággal rendelkezik és a megerősített duplafalú acél raktér kapacitása is figyelemreméltó, akár egy tonna súlyig terhelhető.

SOKOLDALÚ RAKTÉRAJTÓ
A nagy méretű raktérajtó mögött sok minden elfér. Az új L200 ClubCab modell hátsó csomagterének ajtaja a sokoldalúság bizonyítéka. Ezt szükség esetén gyorsan és teljesen le lehet hajtani, úgy hogy egy targonca közvetlenül a gépkocsihoz állhat és a nehéz illetve nagyméretű tárgyakat rárakodhatja. A rakodótérnél nagyobb méretű tárgyak is elhelyezhetők, szállíthatók hiszen a hátsó raktérajtó teljes egészében levehető. A rakodófelület a szabványos EUR-raklapok szállításának figyelembevételével került kialakításra.

AUTO STOP & GO (AS&G)
Az Auto Stop & Go (AS&G) rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást, mivel automatikusan leállítja a motort, ha a jármű áll (például egy piros lámpánál). A kuplungpedál benyomásával (üres fokozatban) a motor azonnal újraindul.

FORDULÓKÖR
A Mitsubishi Motorsnak sikerült az L200 esetén a maga kategóriájában a legkisebb sugarú fordulókört elérnie. Ez elsősorban a preciziós fogasléces kormányműnek köszönhető, amely mind közúton, mind terepen kiemelkedően jó kormányzási tulajdonságokat garantál. Nehéz terepen és akár teljes rakománnyal is játszva veszi be a szűk kanyarokat.

 
 
 

Munkatársaink

Fehér Attila

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 579 8571

Kreiszné Botos Anita

értékesítési asszisztens
Telefon:
+36 20 564 4836
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!