Tisztelt Ügyfeleink! Augusztusban szombatonként szalonjaink zárva tartanak. Megértésüket köszönjük!

Kia cee'd kombi modellismertető


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

cee'd kombi formaterv
Készen áll az újdonságokra?

A Kia számára a "részletekig terjedő figyelem" nem pusztán üres frázis.
Számunkra ez maga a valóság, a formaterv szempontjából éppúgy, mint a minőséget tekintve, hiszen a kettő szorosan összefügg. Vessen egy pillantást a kombi divatos tetősínekkel kihangsúlyozott, kecses tetőívére, a Kia jellegzetes hűtőmaszkjára vagy a szépen megformált, vadonatúj első és hátsó LED-es lámpatestekre (opcionális). Az optimális aerodinamikai teljesítmény érdekében a hátsó ajtó messze belenyúlik a tetőbe, így nagyobb a csomagtérnyílás, ezáltal könnyebb a rakodás, a hátsó légterelőt meghosszabbítottuk, míg a hátsó lámpatesteknél új karaktervonalat alakítottunk ki. Amint azt több száz órányi szélcsatorna-vizsgálat is igazolta, mindezzel jelentős mértékben csökkentettük az autó légellenállását, így a c’eed mindkét karosszéria-változata takarékosabb, mint valaha.

Minőség
Nyugodt pillanatok

Az élet tele van kalandos fordulatokkal. Válasszon olyan autót, amelyre minden körülmények között számíthat.
Hogy egy percig se kelljen autója miatt aggódnia, a cee’dhez egyedülálló, hétéves gyári garanciát kínálunk. Nekünk sem kell aggódnunk a nagyvonalú ajánlat miatt, hiszen a cee’d a létező legszigorúbb normák szerint, modern szlovákiai gyárunkban készül, megbízhatóságát és tartósságát pedig számos vizsgálat igazolja. Így aztán várhatóan soha nem lesz szüksége a kivételes, teljes körű garanciájára, amely – nem mellékesen – időtartama alatt szabadon átruházható az autó esetleges további tulajdonosaira, növelve a modell használtpiaci értékét. Ezt nevezzük mi izgalmasan megbízható autónak.

Ergonómia
Amire egy ígéretes naphoz szüksége lehet

Az 5 ajtós és a kombi cee’d fedélzetén mindenki otthon érzi magát.
A látványos középkonzol környezeti megvilágítása megteremti az utasteret uraló, kifinomult légkör alaphangulatát. A beltérben kiváló minőségű anyagokkal találkozhatunk, a műszerfal felületei puha tapintásúak. A stílusos környezetet olyan egyedi megoldások teszik még lenyűgözőbbé, mint a ’fecskefarkú’ ajtókilincsek, vagy a sportos, három részből álló műszeregység. A könnyű kezelhetőség érdekében mindent a vezető köré terveztünk. A műszeregység opcióként nagyfelbontású, kiválóan leolvasható TFT LCD kijelzővel is elérhető.
Az ergonómia az állítható középső könyöklőnél folytatódik és a vezető felé forduló kartámasz is azt igazolja, hogy a cee’dben tökéletes harmóniát alkot egymással forma és funkció.

Komfort és minőség
Minőség minden érzékszervnek

Az első üléssori környezet minden várakozást felülmúl.
Minőségi anyagok és kiválóan eltalált ergonómia gondoskodik arról, hogy Ön út közben is otthon érezze magát. Ha rajong a modern kényelmi funkciókért, az 5 ajtós cee’dben és a kombiban mindet megtalálja: az elektromosan állítható vezetőülés akár két személyes beállítást is képes megjegyezni, a kormánykerék négy irányban mozgatható. Nemcsak a vezető- és utas ülés, hanem a kormány is fűthető – nincs is ennél jobb hír a hűvös téli reggeleken! A kívánt hőmérséklet három fokozatban szabályozható. Válasszon a kézi vezérlésű vagy az automata, kétzónás klímaberendezés között. A legújabb légkondicionáló technológiák alkalmazásának köszönhetően mindkét rendszer rendkívül takarékos.

Nagyobb játéktér
Kívül dinamikus, belül tágas

A cee’d kombi mindkét téren kiválóan teljesít. Az 528 literes csomagtartó bőséges helyet kínál a csomagoknak. Ráadásul a hátsó üléssor 60/40 arányban osztottan ledönthető, ilyenkor sík rakodópadlót és akár 1642 literes csomagtartót kapunk.
A szállított csomagok és tárgyak rendezett tárolását praktikus fülek, az első és a hátsó ülés mögött egyaránt rögzíthető csomagtér-elválasztó tálca, kihúzható csomagtér-takaró, valamint a csomagtér padlója alatti üres is segíti. A cee’d kombi túlzás nélkül az intelligens helykihasználás mestere.

Munkatársaink

Gyurik Éva

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 472 4983

Bosák Flóra

értékesítő
Telefon:
+36 20 284 4479

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 569 0996
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!