Tisztelt Ügyfeleink! Augusztusban szombatonként szalonjaink zárva tartanak. Megértésüket köszönjük!

Kia cee´d modellismertető


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

ÉLD BELE MAGAD!
Magával ragadó design, egyedülálló kényelem és innovatív megoldások – a Kia cee'd-del még többet hozhatsz ki a mindennapokból. Ismerd meg.

ÉLETREVALÓ DESIGN
A lenyűgöző 5 ajtós, ferdehátú cee'd a szépség és a funkcionalitás tökéletes kombinációja – ezért minden dicséret megilleti a Kia díjnyertes tervezőcsapatát, amelynek vezetője a kiváló magyar formatervező Kovács Miklós volt.

A végeredmény hűen tükrözi a tervezők szakértelmét: az aprólékos kidolgozottság az autó minden elemében tetten érhető, így a gyönyörű külső semmiben nem megy a hétköznapi használhatóság rovására.

Az generációs cee'd továbbra is Európában készül, az európai autósok elvárásai és szükségletei figyelembe vételével. Ezzel a Kiával biztos nem marad észrevétlen!

UTAKON
Alalcsonyan ülő karosszériájával, hosszú tengelytávjával és rövid túlnyúlásaival az cee'd visszadja mindazt az életérzést, amit egy igazi ferdehátú sport kupé adhat – mindehhez hozzájárul még a tökéletes aerodinamika is, amely az újra gondolt designból ered.

Az autó hasmagassága lejjebb került, még a hátsó rész egy spoilerrel egészült ki. karakterelem a gondosan kialakított hátsó lámpatest is. Mindezek csak ízelítők a különleges desginelemek tárházából, amelyek megragadják és nem engedik el a tekintetet. Az autó minden aerodinamikai változtatása mögött közel 100 órás szélcstornás teszt áll.

TŰNJ KI A TÖMEGBŐL
Másnak lenni, mint a többiek – ez a Kia alapelve. Az modell kecses sziluettje különlegessé teszi az autót, melyhez ráadásul igazán ütős kiegészítők párosulnak.

Figyeljük meg az autó sportos vonalait. A feltűnő első és hátsó LEDES lámpákat. A jellegzetes, újra tervezett Kia rácsra is vessünk egy pillantást!

Eláruljuk, hogy az Kia cee'd-et Európában tervezték. Szemet gyönyörködtető részletei nemcsak megragadják a tekintetet, de fenn is tartják az érdeklődést!

ÖRÖM A SZEMNEK
Dőlj hátra és élvezd: az ergonómikusan kialakított és elegáns belső tér garantáltan megdobogtatja a szíved. A minőség az autó minden részletében fellelhető.

A minden részletében gyönyörűen kidolgozott és minőségi belső a Kia design csapatának kiváló ízélését hordozza magán.

Az Kia cee'd tele van olyan nagyszerű design elemekkel, mint a feltűnő, asszimetrikus műszerfal, a stílusos műszercsoport, a lendületes “függőleges uszony” belső ajtókilincsek, és a különösen kényelmes ülések – hogy csak néhányat említsünk a szívvel-lélekkel végzett munka gyümölcseiből.

NINCS MEGALKUVÁS
Az Kia cee'd-et igazi élmény vezetni! Utazni benne pedig – köszönhetően a nagyobb láb- és válltérnek - most még inkább pihentető.

Tapasztald meg a kényelmet mind az öt ülésben. A tér okos használatával magasság-állítható, ergonómikus üléshelyeket alakítottunk ki. Az állítható kormány pedig csak tetőzi a kényelmes, élménnyel teli vezetést. Húzd el a panorámatetőt, hogy a tágasság érzete igazán teljes legyen.

SEMMI BONYODALOM, CSAK SZIMPLA BOLDOGSÁG
Hisszük, hogy a vezetés egyszerre lehet egyszerű és élvezetes. Ezért szereltük fel az Kia cee'd-et a legkorszerűbb technológiával, amely elvégzi helyetted a munka nehezét.

Az Intelligens Parkolássegítő rendszer (SPAS) kiváló bizonyíték, hiszen gyerekjátékká teszi a parkolást. Vess egy pillantást a vezetőcentrikus műszerfalra, ahol minden karnyújtásnyira található és a legapróbb részletekig mindent kedvünk szerint állíthatunk be: Ilyen a sebesség kijelző számának mérete is.

KÉNYELEM 4 KERÉKEN
Gyakran a kis dolgok jelentik a nagy különbséget. az cee'd-ben számtalan olyan kis kényelmi megoldást találsz, amelyek a vezetőnek és az utasoknak egyaránt élménnyé teszik az autózást.
Felsorolni is nehéz. csak néhány példát említenénk, mint a fűthető kormány, a motoros állítású vezetőülés memória funkcióval, a kétzónás automata klíma és a páratlan csendesség utazás közben.
Ha zenét hallgatnál, a cee'd akkor sem vall szégyent. cd-s rádiójának, usb és aux csatlakozójának köszönhetően számtalan módja van, hogy feldobja a hangulatot.

MINDIG MELLETTED
Hétvégi nagybevásárlás, családi hétvége? Helyben szerencsére nincs hiány. Az Kia cee'd olyan változatos, akárcsak a Te életed.

A 60:40 arányban osztható hátsó üléseknek és a megnövekedett lábtérnek köszönhetően élvezheted a teljes szabadságot, hiszen semmi nem korlátoz a szállításban. Ez természetesen a 380 literes csomagtartó javára is írható, ahol hálók és akasztók segítenek a tárgyak biztonságos utaztatásában.

VEZETÉSI ÉLMÉNY. MÉRHETŐEN

KÖRNYEZET ÉS GAZDASÁGOSSÁG
Mindenki nyer! Az autó alacsony fogyasztásával Te, míg alacsony károsanyag-kibocsátásával a természet jár jól.

A zöld technológiába való befektetés megtérülni látszik, hiszen a törekvésünk, hogy csökkentsük a fogyasztást a teljesítmény fenntartásával, sikerült. Mindezt a motor súlyának csökkentésével egyidejűleg értük el. EcoDynamics™ technológiával felszerelt dízel motorunk mindössze 97g/km CO₂-kibocsátásával egyike a legalacsonyabb a kategórián belül. Az EcoDynamics™ csomag részeként már a Start/Stop rendszer is elérhető az autóhoz.

ERŐSEN AJÁNLJUK
Csak rajtad múlik! Motorpalettánkból 4 különféle erősségű és fajtájú erőforrás közül választhat. Benzines és dízel modelljeink a teljesítmény és a gazdaságosság lenyűgöző egyensúlyát kínálják.

A két benzines és két dízel motorvariáns 90 és 135 lóerő közötti teljesítménnyel kapható. Mindezekhez 6 fokozatú manuális és automata sebességváltó rendelhető. A fogyasztás csökkentéséért könnyítettünk az autó súlyán és a motorokat Start/Stop rendszerrel (ISG) szereltük fel. Az ISG automatikusan leállítja a motort, ha a kocsi megáll a piros lámpánál.

NINCS MEGALKUVÁS
A manuális és az automata sebességváltónak is megvannak a maga előnyei és hátrányai. Jó hírünk van! A dupla kuplungos megoldásnak köszönhetően az Kia cee'd-ben csakis előnyei vannak mindkettőnek.

Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy kombináljuk az agilis és sportos vezetést, kevesebb fogyasztás mellett. Ami az első felfüggesztésen végzett módosításokat illeti, a mérnökök a jobb egyenesfutás érdekében 4,4 fokról 5,2 fokra növelték a csapszegdőlést, nagyobb kerékcsapágyakat alkalmaztak a megerősített kerékagyakban, valamint nagyobb átmérőjű perselyeket használtak a segédvázkeret rögzítéseinél.

A hátul eszközölt geometria-módosítások pontosabb egyenesfutást eredményeztek; a hosszlengőkarok nagyobb perselyeket kaptak. Ezen kívül a fejlesztők általában csökkentették a súrlódást.

A BIZTONSÁG MINDIG AZ ELSŐ

A VEZETÉS NAPOS OLDALA
Esténként, különösen rossz időjárási körülmények között igazi kihívás a vezetés. Az Xenon fényszórókkal azonban nem kell többet hazárdíroznod.

A Xenon lámpák sokkal többet tudnak, mint az átlagos fényszórók. Az adaptív reflektorok statikus kanyarfény funkciójukkal a kormány elfordításakor jobb látási viszonyokat teremtenek, így könnyebben beláthatod az útfelületet. Az eredmény: biztonságosabb éjszakai autózás.

SZÁMÍTS A LEGVÁRATLANABBRA
Feladatunknak tekintjük, hogy a legértékesebb szállítmány, vagyis Te és utasaid mindig biztonságban érkezzenek meg végcéljukhoz. Ezért megteszünk mindent, hogy az utazást biztonságban élvezhesd végig.

Az Kia cee'd aktív biztonság technológiai arzenáljában olyan funkciókat találsz, mint a Járműstabilitási ellenőrző program (VSM) sávelhagyásra figyelmeztető jelzéssel, plusz kormány nyomaték, hogy a nehéz útviszonyok között is meg tudjad őrizni a kocsi stabilitását, valamint Visszagurulásgátló (HAC), ha meredek emelkedőn kell elindulnod. A jobb féktáv érdekében az ABS rendszeren is javítottunk.

BIZTOS KEZEKBEN
A biztonságod nálunk mindig az első. Ennek érdekében az 5 ajtós ferdehátú cee'd-et a legmodernebb biztonsági felszereltségekkel láttuk el.

Az cee'd fejlett aktív és passzív biztonsági technológiái révén maximális védelmet nyújt utasainak és a közlekedés egyéb résztvevőinek is. A Kia célja, hogy modellje maximális értékelést érjen el az EuroNCAP vizsgálatsorozaton. Az oldalirányú ütközésvédelmet az ajtókba beépített, 50 százalékkal vastagabb rudazatok, valamint a B-oszlopok és az ultranagy szilárdságú acélból készült, oldalsó küszöbök közötti, erősebb tető kereszttartó fokozza.

KEVESEBB OK AZ AGGÓDÁSRA
Gondolj csak bele, hogy hét évig teljes nyugalomban autózhatsz. Márcsak ezért is megéri a Kia mellett döntened, amely egyedülálló módon 7 év garanciát nyújt autóira.

Mi az oka, hogy így megbízunk autóinkban? Modelljeinket a legszigorúbb teszteknek vetjük alá, hogy biztosak legyünk benne, csakis a legjobb minőséget kapják vásárlóink. A KIA garancia ingyenes, és a későbbi tulajdonosokra is átruházható. Minél hosszabb a garanciális időszak, annál kedvezőbb ez a vásárlók számára: biztonságot nyújt és nyugodt autózást biztosít, valamint tovább növeli a jármű értékállóságát a használtautó-piacon.

Munkatársaink

Gyurik Éva

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 472 4983

Bosák Flóra

értékesítő
Telefon:
+36 20 284 4479

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 569 0996
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!