Pályakezdő

Amennyiben pár éven belül, vagy idén végeztél autószerelőként, autóvillamossági szerelőként, esetleg autótechnikusként, szívesen maradnál az autók közelében, de már nem vágysz a fizikai munkára, ez a lehetőség Neked szól!
Több olyan szakma is van, amit nem tanítanak iskolában, de pályakezdőként nálunk megtanulhatsz.
JUNIOR RAKTÁROS:

Ennél a szakmánál fontos az autóalkatrész-ismeret és a számítógépes ismeret egyaránt. Képzett raktárosaink egy adott autómárkához kapcsolódóan az alkatrészek beérkezésétől kezdve, az elpakoláson keresztül, az áru kiadásáig, annak adminisztrálásáig felelnek. A junior program során egy tapasztalt szakember mellett tudnád megtanulni a folyamatokat.
 
JUNIOR ANYAGGAZDÁSZ:

Ennél a szakmánál fontos a számítógépes ismeret, az autóalkatrész-ismeret és a jó kommunikációs készség. Képzett anyaggazdászaink egy vagy több autómárkához kapcsolódóan a készlet rendeléséért, optimális szinten tartásáért, az áru megrendelésén keresztül a márkaszalonba betérő ügyfelek kiszolgálásáig, mindezek adminisztrálásáig felelnek. A junior program során egy tapasztalt szakember mellett tudnád megtanulni a folyamatokat.
 
JUNIOR SZERVIZTANÁCSADÓ:

Ennél a szakmánál fontos a jó kommunikációs készség, ügyfél-orientált szemléletmód, egyszerre sokfelé figyelés készsége, és természetesen az autóismeret, számítógépes ismeret. Képzett szerviztanácsadóink összekötő kapocsként működnek az ügyfél és a szerelők között. Meghallgatják az ügyfeleket, értékesítik a szolgáltatásainkat és kiosztják a szerelőknek a feladatok, koordinálják azok munkavégzését. A junior program során egy tapasztalt szakember mellett tudnád megtanulni a folyamatokat.
 
Munkavégzés helye: 1037, Budapest Zay u. 24.


Ne aggódj! Minden pozíciónkban 6 hónapos a junior programunk, mely a folyamatos tanulásról, fejlődésről fog szólni.
Amennyiben készen állsz, hogy elsajátíts egy új szakmát, vedd fel velünk a kapcsolatot, várunk szeretettel!
A cím, ahová jelentkezésed el tudod küldeni: karrier@dunaauto.hu
 
Kik vagyunk?
A Duna Autó Zrt. nagy múltú, ismert és kedvelt stabil, tőkeerős autóipari vállalat, közel 300 fős cégként a piac egyik legnagyobb és legmeghatározóbb szereplője.
Markáns megújulás, változatlanul magas minőség jellemzi 13 autószalonunkat, használtautó divíziónkat és sikeres márkaszervizeinket, Karambolos üzemünket, vizsgaközpontunkat a 44.000 nm-es komplexumunkban.

Évek óta rendszeresen első helyezettek vagyunk az autómárkák meghirdetett versenyein, például az elmúlt években országosan a legjobb Mitsubishi márkaszerviz vagyunk és 8 éve minden alkalommal mi nyertük el a Volvo Vista Díjat.
A sok autómárka miatt komoly karrierlehetőség és belső képzési rendszer várja munkatársainkat, részben emiatt is sokan már 10 évnél régebben dolgoznak nálunk, de nem ritka a 15 vagy 25 éves munkaviszony sem.

Ki tudja? Talán Te leszel a következő Nálunk?
 
 
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!