Tisztelt Ügyfeleink! Augusztusban szombatonként szalonjaink zárva tartanak. Megértésüket köszönjük!

Pályakezdő

Amennyiben pár éven belül, vagy idén végeztél autószerelőként, autóvillamossági szerelőként, esetleg autótechnikusként, szívesen maradnál az autók közelében, de már nem vágysz a fizikai munkára, ez a lehetőség Neked szól!
Több olyan szakma is van, amit nem tanítanak iskolában, de pályakezdőként nálunk megtanulhatsz.
JUNIOR RAKTÁROS:

Ennél a szakmánál fontos az autóalkatrész-ismeret és a számítógépes ismeret egyaránt. Képzett raktárosaink egy adott autómárkához kapcsolódóan az alkatrészek beérkezésétől kezdve, az elpakoláson keresztül, az áru kiadásáig, annak adminisztrálásáig felelnek. A junior program során egy tapasztalt szakember mellett tudnád megtanulni a folyamatokat.
 
JUNIOR ANYAGGAZDÁSZ:

Ennél a szakmánál fontos a számítógépes ismeret, az autóalkatrész-ismeret és a jó kommunikációs készség. Képzett anyaggazdászaink egy vagy több autómárkához kapcsolódóan a készlet rendeléséért, optimális szinten tartásáért, az áru megrendelésén keresztül a márkaszalonba betérő ügyfelek kiszolgálásáig, mindezek adminisztrálásáig felelnek. A junior program során egy tapasztalt szakember mellett tudnád megtanulni a folyamatokat.
 
JUNIOR SZERVIZTANÁCSADÓ:

Ennél a szakmánál fontos a jó kommunikációs készség, ügyfél-orientált szemléletmód, egyszerre sokfelé figyelés készsége, és természetesen az autóismeret, számítógépes ismeret. Képzett szerviztanácsadóink összekötő kapocsként működnek az ügyfél és a szerelők között. Meghallgatják az ügyfeleket, értékesítik a szolgáltatásainkat és kiosztják a szerelőknek a feladatok, koordinálják azok munkavégzését. A junior program során egy tapasztalt szakember mellett tudnád megtanulni a folyamatokat.
 
Munkavégzés helye: 1037, Budapest Zay u. 24.


Ne aggódj! Minden pozíciónkban 6 hónapos a junior programunk, mely a folyamatos tanulásról, fejlődésről fog szólni.
Amennyiben készen állsz, hogy elsajátíts egy új szakmát, vedd fel velünk a kapcsolatot, várunk szeretettel!

 
Kik vagyunk?
A Duna Autó Zrt. nagy múltú, ismert és kedvelt stabil, tőkeerős autóipari vállalat, közel 300 fős cégként a piac egyik legnagyobb és legmeghatározóbb szereplője.
Markáns megújulás, változatlanul magas minőség jellemzi 13 autószalonunkat, használtautó divíziónkat és sikeres márkaszervizeinket, Karambolos üzemünket, vizsgaközpontunkat a 44.000 nm-es komplexumunkban.

Évek óta rendszeresen első helyezettek vagyunk az autómárkák meghirdetett versenyein, például az elmúlt években országosan a legjobb Mitsubishi márkaszerviz vagyunk és 8 éve minden alkalommal mi nyertük el a Volvo Vista Díjat.
A sok autómárka miatt komoly karrierlehetőség és belső képzési rendszer várja munkatársainkat, részben emiatt is sokan már 10 évnél régebben dolgoznak nálunk, de nem ritka a 15 vagy 25 éves munkaviszony sem.

Ki tudja? Talán Te leszel a következő Nálunk?
 

Jelentkezés módja: 

Önéletrajzod elküldéséhez kérjük, az alábbi mezőkben add meg neved, elérhetőségeid, majd csatold önéletrajzod. Kérjük, fogadd el adatvédelmi tájékoztatónkat, majd nyomd meg a küldés gombot.

Bízunk benne, hogy Te is megtalálod nálunk számításaid, ha minket választasz, szeretettel várunk!
 
Jelentkezz csapatunkba!
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!