Junior munkafelvevő

Márkaszervizeinbe szívesen látunk olyan lelkes, autószerelői vagy autótechnikus végzettséggel rendelkező munkatársakat, akik JUNIOR MUNKAFELVEVŐKÉNT azonosulni tudnak az értékeinkkel, imádják az autókat és részesei szeretnének lenni az ország egyik legsikeresebb vállalkozásának.
Pályakezdők jelentkezését is szívesen látjuk!
Feladatok:
Néhány hónapos szakmai képzés során megtanítjuk a munkafelvevő szakma alapjait, kiegészítve marketing, pénzügy, ügyfélkezelési ismeretekkel.
 
Elvárások:
• autószerelői vagy autótechnikus végzettség
• jó kommunikációs és kapcsolatteremtő készség
• felhasználói szintű MS Office ismeret
• B kategóriás jogosítvány
 
Előny:
• angolnyelv-tudás
 
Amit kínálunk:
A Duna Autó Zrt. 19 márkát egy telephelyen képviselő, magyar tulajdonú autóipari vállalat, amely egyedülálló egész Európában. Büszkék vagyunk rá, hogy minden egyes autómárkánkkal országosan is a legsikeresebb autókereskedések között vagyunk. Közel 30 éves múlttal rendelkezünk, és dacára az általános gazdasági helyzetnek az elmúlt években új szalonjaink és márkaszervizeink nyíltak, fejlődésünk a mai napig töretlen. Stabil, tőkeerős, 250 fős cégként a gazdasági válság után is a piac egyik legnagyobb és legmeghatározóbb cége maradtunk.
Az autóipari cégek közül egyedül a Duna Autó birtokolja a Magyar Brands díjat, amit 2013-ban nyertünk el. Évek óta rendszeresen első helyezettek vagyunk az autómárkák meghirdetett versenyein, például 20 évig minden évben mi értük el a legtöbb Mitsubishit értékesítő szalon címet, és kollégáink rendszeresen győznek szakmai versenyeken, például 6 éve minden alkalommal mi nyertük el a Volvo Vista Díjat.
A sok autómárka miatt komoly karrierlehetőség és belső képzési rendszer várja munkatársainkat, részben emiatt is sokan már 10 évnél régebben dolgoznak nálunk, de nem ritka a 15 vagy 20 éves munkaviszony sem.
Fontosnak tartjuk a folyamatos megújulást, ezért évek óta folyamatosan foglalkoztatunk diákokat, akikből többen már vezetői szintet is elérték.
Idén is szívesen látunk olyan autószerelő, vagy autótechnikus végzettséggel rendelkező fiatalokat, akik azonosulni tudnak az értékeinkkel, imádják az autókat és részesei szeretnének lenni az ország egyik legsikeresebb vállalkozásának.
Olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik karrierjüket munkafelvevőként, majd akár szervizvezetőként képzelik el.
Jó eséllyel pályázhatnak azok, akik tudják, hogy a sikerhez folyamatos tanulásra van szükség, és fontos értékkel bír számukra, hogy nálunk magas szakmai elvárásoknak kell megfelelni. Cserébe hosszú távú biztos szakmai karriert, sikerélményeket és családias, fiatalos hangulatú cégkultúrát nyújtunk.
 
Munkavégzés helye:
Budapest, III. kerület, Zay u. 24.
 
Jelentkezés módja:
A jelentkezéshez a bemutatkozó önéletrajzokat a karrier@dunaauto.hu címre várjuk, Jenser-Solymosi Eszter, HR munkatárs részére.
 
E-mail:
 

© 1989-2017 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!