Tisztelt Ügyfeleink! Augusztusban szombatonként szalonjaink zárva tartanak. Megértésüket köszönjük!

Honda HR-V modellismertető


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

A HR-V precíz, lelkiismeretes mérnöki munka eredménye, melynek Ön állt a középpontjában.

EZERARCÚ SZEMÉLYISÉG

A HR-V számtalan ötletes megoldást tartogat, amivel megkönnyítheti az Ön életét.
 

A HR-V tervezésekor nagyot álmodtunk. Ez a modell a legfrissebb formai és technikai megoldások összegzése, méghozzá letisztult, stílusos csomagolásba bújtatva. A hatalmas csomagtartó és a Mágikus Ülésrendszer révén mindig az aktuális helyzethez igazíthatja a belsőtér kialakítását.
Stílus és praktikum találkozása
A HR-V nem csak remekül néz ki, hanem a gyakorlati elvárásoknak is messzemenőkig megfelel. Szemet gyönyörködtető vonalait úgy rajzoltuk, hogy minél kisebb legyen a közegellenállás, a levegőáramlás pedig elősegítse a könnyű kezelhetőséget és a kedvező fogyasztást.

LENYŰGÖZŐ STÍLUS

A HR-V páratlan koncepciójában a szemet gyönyörködtető formavilág találkozik a praktikummal.

Feltűnő első és hátsó lökhárítója, valamint hangsúlyos hűtőrácsa tekintélyt parancsoló, céltudatos megjelenéssel ruházza fel. Sportos attitűdjére lendületes vonalak, rejtett hátsó kilincsek és 17 colos, könnyűfém kerekek játszanak rá. Ezek után ki hinné, hogy ennyire tágas és otthonos belteret tudhat magáénak


MINDIG KÉSZ A KALANDRA

A HR-V felszereltségei között ott találjuk a Honda CONNECT szórakoztatóelektronikai és információs rendszert. Segítségével mindig elérheti kedvenc zenéit és persze barátait.


A Honda CONNECT központi érintőképernyője érthető, esztétikus formában jeleníti meg a zenelejátszásra, illetve kapcsolattartásra vonatkozó menürendszert és adatokat. Széles körű tudásának köszönhetően képes Bluetooth-kompatibilis telefonkihangosítóként működni, és WiFi, USB, HDMI™, valamint internetkapcsolat kiépítésére is alkalmas. Hogy soha ne tévedjen el, integrált Garmin™ navigációs rendszer is elérhető a modellhez, mely nem csak a valós idejű forgalmi információkat és a sebességhatárokat jeleníti meg, hanem szükség esetén hangutasításokkal irányítja a vezetőt sarokról sarokra.

KÖRNYEZET, AMI ÖNHÖZ IGAZODIK

A HR-V szabadon variálható beltere mindent elnyel, amire csak szüksége lehet a hétköznapokon és az utazások során.

EGY HELY MINDENKI SZÁMÁRA

A HR-V ötletes dizájnmegoldásai Önről és családjáról egyaránt gondoskodnak.

A HR-V tágas, csendes és kényelmes utasterében kifejezetten pihentető az utazás. Bőséges hely áll a lábak és a fejek rendelkezésére, az automatikus klímaszabályozás pedig tökéletes légkört teremt. Mindezt menetbiztonsági eszközök teljes sora koronázza meg, így annak tudatában róhatja a kilométereket, hogy Ön és családja is biztonságban van.

ÖNRE SZABTUK

A HR-V-t számos menetbiztonsági eszköz, stíluselem és teljesítményfokozó innováció teszi eszményi partnerré. Egyszerűen mindent tud, amire Önnek szüksége lehet.
 

Elektromos mozgatású külső tükrök

A motoros tükrök tolatásnál automatikusan megbillennek, így jól látható a padka, az ajtók lezárásakor pedig behajlanak, hogy minél kevesebb helyet foglaljon az autó.
 

Aktív Városi Fékrendszer

Kerülje el a koccanásokat az Aktív Városi Fékrendszer (CTBA) segítségével. Lézerradar-rendszere folyamatosan figyeli az utat, és automatikusan fékhez, ha veszélyhelyzetet érzékel.
 

Fénydiódás (LED-es) nappali menetfények

A fénydiódás (LED-es) nappali menetfények afféle fészekké állnak össze a HR-V halogén fényszórói alatt. Ezek ikonikus megjelenést kölcsönöznek a modellnek, s jelentősen fokozzák a láthatóságot.
 

Üveg panorámatető

Az üveg panorámatető a végsőkig fokozza a térérzetet. Kinyitásához elég egy gombnyomás.
ECON üzemmód-kapcsoló

A HR-V-ben számos olyan technikai megoldást alkalmaztunk, amely hozzájárul az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez. Az ECON üzemmód-kapcsolóval megváltoztatható a HR-V karakterisztikája, illetve gázreakciója, ezáltal még takarékosabbá válik.
 

Sebességváltók palettája

A HR-V-hez újonnan tervezett, hatfokozatú kéziváltó vagy kilencfokozatú CVT (Continuously Variable Transmission - folyamatosan változó áttételű automatikus váltó) rendelhető.
 

Osztályon felüli minőség

A HR-V beltere kényelmes és tágas. Textil vagy félbőr? Válassza ki, melyik áll közelebb az Ön ízléséhez!

Rakodópereme alacsony és széles, így egyszerű a bepakolás, legyen szó bevásárlószatyrokról, bőröndökről vagy akár a mosogatóról... Hála a felhasználóbarát Mágikus Ülésrendszernek, úgy konfigurálja a belteret, ahogy csak tetszik. A csomagtartó befogadóképessége 470 és 1533 liter között változhat.

Munkatársaink

Marton Eszter

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 579 8369

Sándor Kristóf

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 439 9933

Kriffel László

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 983 1528
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!