Honda Civic Type R modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Beleborzong az élménybe. A szíve pedig hangosan zakatol majd. Az új Civic Type R egy kőkemény versenyautó, ami utcán is kompromisszumok nélkül használható.

VERSENYZŐI GÉNEK

A Civic Type R tervezésénél egy cél lebegett a mérnökök előtt: a maximális teljesítmény elérése.
 

Ötéves fejlesztés után végre elkészült a legújabb Honda, ami méltó a Type R-logó viselésére. Készüljön rá, hogy nem kispályás a gép - a leggyorsabb elsőkerék-hajtású szériaautó címét máris kivívta a Nürburgringen.

SZENVEDÉLY, AMI A VERSENYZÉSHEZ LÁNCOL
A Civic Type R a versenypályák hangulatát menti át a közutakra.
 

A Type R modellek mindig is különleges szerepet töltöttek be a Honda kínálatában. F1-es sikereinktől inspirálva 1992-ben megépítettük az első Type R-t, az NSX-R-t. Elképesztő népszerűsége sportorientált Hondák teljes sorát hívta életre.

A teljesítmény születése
Eddig csak négy Honda érdemelte ki a piros Type R-logót: az NSX, az Accord, az Integra és a Civic. Ezek az autók egytől-egyig a határokat feszegették. A most bemutatott Civic Type R a Type R modellek 22 éves történetének legextrémebb szereplője.

A MÁSIK OLDAL

A Honda felfedi mindkét arcát.

A Honda Civic Type R nem más, mint egy versenyautó, amit utcára készítettünk. Jöjjön, és nézze meg, mi történik, ha vadabb énünk ül a volánhoz!

KONTROLLÁLT VERSENYZÉS
Tökéletes üléspozíció a versenytempóhoz.

A Civic Type R alacsony ülésmagasságához letisztult, sportos műszeregység társul, így gyorsan és biztonságosan leolvashatók a menetadatok.

A kormányról vezérelhető Intelligens Multiinformációs Kijelzőtől (i-MID) a Honda Connect szórakoztatóelektronikai és információs rendszer érintőképernyőjéig minden ott van, ahol ösztönösen keresné.

Teljesítmény és stílus
A Civic Type R utastere szintén tele van elsőrangú megoldásokkal. A sportülések piros, szarvasbőrszerű huzatot kaptak, a tetőkárpit fekete, a kormány bőrözött, a váltógomb és a pedálsor pedig könnyűfémből készül, ezáltal minden tartós, kényelmes és prémium minőséget képvisel.

SIKLÁSRA FORMÁZVA
A Civic Type R formai elemei nem csak szépek, hanem a - nagy sebességnél is - kiváló úttartáshoz is hozzájárulnak.

Az aerodinamikai megoldásokat a Nürburgringen dolgoztuk ki, ezek adnak hangsúlyos, sportos megjelenést a modellnek. Mélyre húzott szoknyák, lendületes vonalak és sportos levegőnyílások - alkalmazásukkal még hatékonyabbá vált a hűtés, és nőtt a leszorítóerő.

Erőteljes kisugárzás
Az extrém koptató és a letisztult hátsó szpoiler úgy szabályozza a levegő áramlását, hogy a Civic Type R e lehető legjobban tapadjon az aszfalthoz, a négy kipufogó pedig érces hangon ordítja a világba, hogy mire is képes ez a kiemelkedő teljesítményű modell.

SZÉTVETI AZ ERŐ
A 2015-ös Civic Type R a leggyorsabb szériagyártású elsőkerék-hajtású modellnek bizonyult a Nürburgringen.

A közvetlen befecskendezéses, turbófeltöltéses, kétliteres i-VTEC motorral 07:50,63-as időt futott. Sokat elárul képességeiről, hogy 5,7 másodperc alatt gyorsít százas tempóra és 270 km/h a végsebessége.

Tapad az útra
A Civic Type R ultramodern erőforrása 6500-as fordulatnál adja le a - maximális - 310 lóerőt. Forgatónyomatéka szintén gigászi, kereken 400 Nm, ami annyit tesz, hogy ez a legerősebb Civic Type R a típus történetében.

NYOMD MEG A „+R” GOMBOT!
A Civic Type R már alapesetben is kőkemény gép, de az igazi versenyautót a +R gomb megnyomásával csalhatjuk elő belőle.

A legújabb Civic Type R az első modell a családban, melynél megjelent a +R gomb. Ha a pilóta megnyomja, az autó viselkedése gyökeresen megváltozik, ugyanis a motorvezérlés, a kormányzás és a lengéscsillapítás egyaránt maximális teljesítményleadásra áll be, s olyan vezetési élményt nyújt, ami eddig elképzelhetetlen volt.

Munkatársaink

Kriffel László

értékesítési vezető

Marton Eszter

értékesítési tanácsadó

Sándor Kristóf

értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30