Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.
2012-11-29

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Subaru értékesítés Amerikában 6 millió értékesített Subaru

2012. November 29., Tokyo – A Fuji Heavy Industries (FHI) a Subaru autók gyártója örömmel tudatja, hogy a Subaru of America (SOA)* értékesítette hatmilliomodik gépjárművét az Egyesült Államokban.
 
„A Subarunak komoly örökségei vannak az Államokban és nagyon izgatottak vagyunk, hogy ezt a mérföldkövet, a hatmilliomodik autót közösen ünnepelhetjük.” mondta Thomas J. Doll a SOA ügyvezető alelnöke és vezérigazgatója. „Nem csak azt mondhatjuk el, hogy eladtunk hatmillió gépjárművet az Államokban, hanem azt is, hogy gyorsabban adtuk el mint valaha. 16 évünkbe telt, hogy elérjük az első milliót, de a mostani tempónkban a következő milliót három éven belül teljesíthetjük.”
 
„Nagyon élveztük az elmúlt több mint négy évtizedben, hogy hűséges és lelkes vásárlóknak értékesíthettük gépjárműveinket.” mondta Doll. „Szintén büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az elmúlt tíz évben gyártott Subaruk 96%-a még mindig az utakon van. Ez önmagáért beszél.”
 
Az amerikai piacon a Subaru az egyetlen autógyártó, mely öt egymást követő évben növelni tudta eladásait 2008 és 2012 között. A márka szintén áttörte előző évi eladási rekordját az elmúlt négy év tekintetében. A 2011-es eladási rekordot már 2012 októberében elérte, és még két hónap hátra van az évből.

További híreink