0
SEAT Ateca Show Barcelona kikötőjében - Duna Autó Zrt.
 

SEAT Ateca Show Barcelona kikötőjében

Barcelona, 2016. május 25. - A SEAT bepillantást engedett globális márkakereskedői hálózata számára a márka stratégiájába és jövőbeli terveibe, ismertetve azt az ütemtervet, amelyet a márka új szegmensbe való belépése, a SEAT Ateca modell megjelenése fémjelez. A találkozó Barcelona nyüzsgő kikötőjének szívében zajlott 59 ország több, mint 2 400 résztvevőjével, akik mindent megtudhattak azokról az új modellekről, amelyeket a spanyol márka az elkövetkező hónapokban vezet be a piacokra.


A SEAT elnöke, Luca de Meo a teljes márkakereskedői hálózat előtt mutatta be a márka legfrissebb újdonságait. "Az Ateca modellünk a Leon és az Ibiza mellett a SEAT harmadik pillére lesz és igen pozitív hatást gyakorol majd a vállalat és a márkakereskedői hálózat jövedelmezőségére." - jelentette ki de Meo a márkakereskedők előtt. "Az Ateca színrelépésével a vállalat olyan modelloffenzívát indít, amely szélesíti és erősíti a meglévő modellkínálatot. Az Ateca modellnek és a jövőre bemutatkozó kisebb testvérének köszönhetően a SEAT olyan szegmensben is jelen lesz, amely a legnagyobb bővülést mutatja a piacon." - tette hozzá de Meo.

Az Ateca már meghódította a világhálót. Februári bemutatója óta összesen 7,2 millió látogató érdeklődött az Ateca iránt és igyekezett többet megtudni róla a SEAT németországi, spanyolországi, egyesült királyságbeli, franciaországi és olaszországi honlapján. Ezen kívül több, mint 300 000 konfiguráció készült a modellről, amely nyáron érkezik a nagyobb piacokra, ősszel pedig a magyarországi  márkakereskedésekbe.

50 méterre a Földközi-tenger partjától, a kikötői hatóságokkal való szoros együttműködésben zajlott a SEAT globális márkakereskedői hálózatának és az Ateca modellnek a találkozója, amely kikapcsolódásképpen Barcelona városához köthető autentikus érzékszervi élményt is kínált a résztvevőknek. Ezen kívül a jelenlévők egy látványos főző show keretében ismerkedtek meg két Michelin-csillagos séf, Sergi Arola és Paco Pérez szakácsművészetével, akik kulináris különlegességeikkel kényeztették a vendégeket.

Az importőrök és a márkakereskedések képviselői számára szervezett eseményen túl június hónapban 900 nemzetközi újságíró teszi tiszteletét Barcelonában, hogy első kézből szerezzen tapasztalatokat az új SEAT Ateca modellről és városi tesztvezetésen ismerkedjen az újdonsággal.

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!