Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 26. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Köszönjük megértésüket!
2016-10-26

LADA Granta gépjárműveket adott át a Közterület-felügyeletnek a Duna Autó Zrt.

Új, járőrözéshez használandó LADA Granta gépjárműveket adott át az Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyeletnek a Duna Autó Zrt.


Böjtös Zoltán, a Közterület-felügyelet igazgatója az autók átadásakor elmondta: olyan autót kerestek, amiben a járőrözés során négyen kényelmesen elférnek. Az autók kiválasztásánál szempont volt, a nagy belső- és csomagtér, a jó kilátás, illetve elvárás volt a gépkocsi nagy has magassága is. Nem elhanyagolható szempont volt, hogy az ajtókat szélesre lehessen tárni, így a téli munkafelszerelésbe öltözve is kényelmesen ki-be tudnak majd szállni a közterület felügyelet járőrei. A LADA autók ár-érték arányban ezeknek a szempontoknak tökéletesen megfeleltek.

Az autók nagy segítséget jelentenek majd a közterületen dolgozó munkatársaknak. Használatukkal a rendfenntartók  hatékonyan, nagyobb területet tudnak ellenőrzés alatt tartani a kerületben.

További híreink