Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.
2017-06-06

Hazánkba látogattak a világ legjobb autószerelői

Budapest, 2017. június 6. kedd – Pénteken Magyarországra látogattak a világ legjobb autószerelői. A világ különböző szegleteiből érkező szakemberek a hetedik alkalommal megrendezett Škoda Challenge 2017 szerelőversenyen vettek részt, melyet első ízben rendeztek meg Csehországon és Szlovákián kívül. A döntőn - melynek a Duna Autó Zrt. adott otthont - összesen kilenc egyfős csapat vett részt.

Az európai szinten is egyedülálló verseny célja, hogy fejlessze a szakemberek probléma megoldó képességét, továbbá, hogy felkészítse őket a legújabb kihívásokra. A cseh, szlovák, német, magyar, spanyol, szerb, litván, lett, bosznia-hercegovinai, horvát és olasz szakemberekre a Duna Autónál elméleti és gyakorlati feladatok vártak.

A szombati eredményhirdetésben összesen hat kategóriában - szervíztanácsadás, szerviz technikus, festő, Skoda alkatrész- és tartozékértékesítő, diagnosztikai technikus és értékesítési tanácsadó – hirdettek győztest. Négy kategóriában magyar versenyzőt is hirdettek, emellett a legjobb importőrértékesítői címet is magyar vihette haza. A kategóriagyőztesek egymillió forint értékű utazási utalványt, valamint Apple televíziót, míg a dobogó második és harmadik helyezettjei 700- és 300 ezer forint értékű utazási utalványt vihettek haza.

Képek a versenyről:

      

   
 
 

További híreink