DUNA AUTÓ

Európa egyik legnépszerűbb elektromos autóját kapták meg a terézvárosi rendőrök

Európa egyik legnépszerűbb elektromos autóját kapták meg a terézvárosi rendőrök Európa egyik legnépszerűbb elektromos autóját kapták meg a terézvárosi rendőrök

Hassay Zsófia, Terézváros polgármestere adta át azt az elektromos autót a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága részére, melyet a Duna Autó Zrt. Nissan Márkaszalonjából vásároltak meg.

Az első elektromos rendőrautót az Önkormányzat vásárolta, nem központi beszerzés volt. A környezetkímélő autó átadásával egyidőben Budapest rendőrfőkapitánya átnyújtotta az általa alapított „Zöld rendőrkapitányság” elismerő oklevelet is, amelyet első alkalommal a terézvárosi rendőrkapitányság képviseletében dr. Kecskés Tamás r. alezredes, kapitányságvezető vett át.

Az elektromos autó átadásával a Terézvárosi Önkormányzat és a Budapesti Rendőr-főkapitányság is bizonyította a környezetvédelem iránti elkötelezettségét, amellyel együttesen járulnak hozzá a környezettudatos kerület kialakításához, a költséghatékony rendőri szolgálatellátáshoz.

Ez is érdekelhet
Peugeot

30. Veszprém Rally - Peugeot Kupa

Veszprémben kezdődik a Peugeot Kupa hetedik szezonja!

Volvo

A Volvo EX30 a 2024-es Világ Év Városi Autója

Amilyen kicsi, olyan hatalmas – ráadásul ma még ünnepelni is van oka, hiszen a tisztán elektromos Volvo EX30 komoly elismerésben részesült a rangos Világ Év Autója díjátadón!