0
Cseh Laci új SEAT-tal indul az újabb bajnoki címek felé SEAT, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
 
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy december 15-én (szombaton) szalonjaink és szervizeink zárva tartanak.

Cseh Laci új SEAT-tal indul az újabb bajnoki címek felé

Budapest, 2018. május 3.- A SEAT évről évre új autóval támogatja a magyar úszósport sokszoros bajnokát, Cseh Lászlót, aki ezúttal 15. SEAT-ját vehette át, mégpedig egy Leon ST CUPRA modellt.„Hogy miért SEAT? Azért, mert sportossága nekem pontosan megfelel” – válaszol a kérdésre Cseh László, hozzátéve: „A SEAT közvetlenebb kormányreakciókat ad, futóműve révén pedig dinamikusabb, mint a legtöbb autó. Nem is beszélve az autó belső teréről, vagy a kormánykerék ergonómiai jellemzőiről. Nézzünk erre az autóra: annyira telitalálat, hogy minden igényemet kielégíti. Eleinte öt- és háromajtós Leonom volt, azt követően az Altea következett, majd ismét a Leonok jöttek. Amikor pedig megjelent a Leon ST-nek nevezett kombi változata, formája rögtön megtetszett, mintha nekem tervezték volna. A 455 centiméter hosszú kombi 587 literes csomagterét rendszeresen kihasználom, például, amikor horgászni megyek, vagy nagyobb méretű dolgokat vásárolok. Ilyenkor minden elfér, akárcsak akkor, ha Egerbe megyünk edzőtáborozásra. Bár néha meglepetések is érnek. Például az előző ST-nél fél év után jöttem rá, hogy ajtókárpitokon húzódó LED élvilágítás színét is lehet állítani.”
Bajnokunk lehetőséget kapott, hogy megválaszthassa a részleteket, így ezúttal fekete lett a beltér, még a mennyezet is, az ülés anyaga pedig a rendkívül kellemes, lélegző alcantara. A kocsi 300 lóerejét automata DSG váltó továbbítja mind a négy kerékhez, és a karosszéria acél-szürkéjét pedig jól feldobja a felnik és a visszapillantó tükrök narancssárgája.
„Laci nagyon hiteles, ízig-vérig sportember. 15 éves kapcsolatunk példaértékű, melynek során sokszor jelét adta, hogy szereti a márkát. Akkor is kitartott a SEAT mellett, amikor lehetősége lett volna prémium autóval járni. Szerintem azért választott ezúttal is kombit, mert jelentősen nagyobb a csomagtere, viszont az ST a sportos vonalai révén mégsem tűnik túl nagy autónak” – mondta Papp Zoltán, SEAT márkaigazgató.A 33 éves, olimpiai ezüst- és bronzérmes, sokszoros világ- és Európa-bajnok, és vagy százszoros magyar bajnok Cseh László első nemzetközi sikerét 2002-ben érte el, de továbbra az úszás szeretete hajtja újabb versenyekre. Mostanában is naponta kétszer jár edzésre, mivel erőteljesen készül az augusztusi Európa-bajnokságra, ami Glasgow-ban lesz.


Forrás: Seat.hu
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!