91
Az új generációs i20 nagy presztízsű formatervezési díjat nyert el - Duna Autó Zrt.
 
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy április 21. -én szalonjaink 08:00 – 15:30 -ig, szervizeink 07:00 – 15:30 -ig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy április hónaptól a Nissan és a Hyundai szalonunk a szombati napokon 9-13-ig tart nyitva.

Az új generációs i20 nagy presztízsű formatervezési díjat nyert el

  • Az új generációs i20 díjat nyert az ‘iF Design Award 2015’ termék kategóriájában
  • A díj elismeri a Hyundai új városi modelljének jellegzetes, kifinomult formatervét
  • A Hyundai Motor sikerének újabb igazolása dizájn és minőség terén

A Hyundai Motor formatervezői újfent nemzetközi elismerést hoztak a márkának: munkájukat ezúttal a nagy presztízsű iF Design Awards zsűrije ismerte el. Az új generációs i20 a „Termék” osztályban, a „Gépjármű / Jármű / Kerékpár” kategóriában nyerte el a 2015-ös iF formatervezési díjat.

A díj a Hyundai Motor modellkínálat legújabb tagjának a kifinomult formatervét ismeri el. Az új generációs i20 egyedi megjelenését a vállalat Folyékony Szobrászat formai filozófiájának legújabb értelmezése ihlette; jellegzetességei a letisztult, elegáns vonalvezetés, valamint a járművet egyértelműen Hyundai-ként azonosító, markáns, hatszögletű hűtőmaszk.

A Hyundai Motor rüsselsheim-i dizájnközpontjában dolgozó formatervezői csapat kiemelt figyelmet szentelt annak, hogy kiegyensúlyozott arányokat teremtsenek. Az orrész kialakítása az elnyújtott motorházfedéllel együtt erőteljes kiállást kölcsönöz az autónak, míg a fényes fekete C-oszlop különleges, lebegő tető hatását kelti. Az utastérben a vezetőközpontú kialakítás mellett bőségesen alkalmazott, puha tapintású anyagokkal, visszafogott zongoralakk betétekkel és krómdíszítésekkel találkozunk; mindez modern és kifinomult belső környezetet eredményez.„Megtiszteltetés, hogy a Hyundai ismét nemzetközi elismerésben részesült az iF Design Awards keretében, miután az új generációs i20 előtt tavaly a vadonatúj Genesis nyerte el ezt a nagy jelentőségű díjat. A formaterv meghatározó szerepet játszik márkánk arculatának kialakításában, és az egyik legfontosabb vásárlást motiváló tényező a Hyundai gépkocsik értékesítésében, így különösen örülünk annak, hogy a formatervezés nagyra becsült szakértői ilyen nagy presztízsű elismerésben részesítették munkánkat.” – mondta Peter Schreyer, a Hyundai Motor Group elnöke és vezető formatervezője.

Az iF Design Awards több mint hat évtizede számít a kiváló formatervezés nemzetközileg elismert mércéjének. Az iF International Forum Design GmbH által szervezett díj a legkülönfélébb iparágakban és kategóriákban ismeri el a legkiválóbb formai megoldásokat. A zsűri szigorú elbírálást követően adományozta az i20-nak a nagy becsben tartott díjat, amelyet rendkívül népes, 53 ország csaknem ötezer pályázóját tömörítő mezőnyben érdemelt ki a típus.

Az iF Design Award hivatalos díjátadó estélyére 2015. február 27-én kerül sor.
Az Európában tervezett, fejlesztett és gyártott, új generációs i20 már kapható a térségben.

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!