184
Átadtuk az 1000. autót 2015-ben - Duna Autó Zrt.
 

ÁTADTUK AZ 1000. AUTÓT 2015-BEN

2015 májusában megszületett a Duna Autó Zrt. 1000. szerződése. Örömmel és büszkeséggel tölt el mindannyiunkat, hogy 2015. májusban már túl voltunk az 1000. autó értékesítésén.

A szerencsés ügyfelünk Kovács András lett, aki egy Skoda Octavia 1.4 TSI Elegance személyautót vásárolt nálunk. Ezúton is gratulálunk neki és kívánunk, szerencsés, jó utat.


Az autó átadására 2015. július 15-én került sor, a Duna Autó Zrt. Skoda szalonjának átadójában, ahol mindenki, akinek köszönhető volt ez az ünnepélyes esemény megjelent: az Importőr képviselője
A gyerekek leginkább a Skoda
reklámajándékoknak örültek.

Mindenki nagyon örül az új autónak.
Németh János, a Duna Autó Zrt. kereskedelmi igazgatója, Szabó Emese és Simon Péter, a Duna Autó Zrt. műszaki igazgató is gratulált a tulajdonosnak. Benyovszky Gábor, a Skoda szalon értékesítési vezetője adta át Kovács Andrásnak az új autója kulcsát, akit neje és unokái is elkísértek a nagy napra.

Külön érdekesség és bennünket még több büszkeséggel tölt el, hogy az új Skoda büszke tulajdonosa már nem először vásárolt nálunk. Előző autóját is a Duna Autónál vásárolta, ami szintén egy pompás Octavia volt. Bízunk benne, hogy most sem fog csalódni és harmadik autóját is nálunk vásárolja majd.

Köszönjük Kovács Andrásnak, hogy ismét megtisztelt bennünket bizalmával és még egyszer sok örömöt kívánunk az új autóhoz neki és kedves családjának is!
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!