2017. február 25-én (szombaton), SEAT szalonunk zárva tart.
Tisztelt Ügyfeleink! A Nissan szalon felújítása miatt a szerviz munkafelvételt a Lada szalonban találják. Köszönjük megértésüket!

Fiat Új Panda Van modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Új Panda Van

Olasz minőség.
A Panda Van az innovatív, nápolyi Pomigliano d’Arco-i gyár terméke, mely a World Class Manufacturing listáján a legjobb gyártó üzemek között található.
A stílusos részletek, amilyen a finom, mégis határozott vonalvezetés és az áramvonalas orrész a magasan elhelyezkedő lámpatestekkel, egyedivé varázsolják a modell megjelenését, ám a lényegi különbséget az a magas szintű minőség adja, mellyel ezt a gépkocsit tervezték és kivitelezték: nagy szakítószilárdságú anyagok használatával, akusztikai komforttal, finom, kézműves kidolgozással és csúcsmegoldásokkal a maximális biztonság és funkcionalitás elérése érdekében.

RAKTÉR

Tágas, alakítható és igazán funkcionális.
A Panda Van kimagaslik versenytársai közül 1 m3 –es rakterével, sima rakodófelületével, mely jelentősen megkönnyíti az áruk ki-, és berakodását. Maximális méret és hozzáférés minimális erőfeszítéssel.
A Panda Van által nyújtott lehetőségek azonban nem érnek itt véget: a rakományrögzítő fülek segítségével tökéletes biztonságban szállíthatja rakományát. Ezenkívül megrendelheti a “Cargo Box” nevezetű speciális tárolóegységet, mely a rakodófelület alatt helyezkedik el, és segítségével a munkájához szükséges összes szerszámot magával viheti, amikor csak szüksége van rá.

BIZTONSÁG

Érezze magát biztonságban munka közben is.
Utazás és munka közben egyaránt biztonságban van a Panda Van volánjánál (4 légzsák, ABS fékasszisztenssel, igény szerint ESP-vel), ráadásul igazán megbízhat a két hatékony motorverzióban, hiszen mindkettő alacsony üzemanyag-fogyasztással büszkélkedhet.
A további megtakarítás érdekében a Panda Van még eco:Drive alkalmazással is szereltfelszerelhető, mely elemzést készít vezetési stílusáról, majd tanácsokkal látja el annak javítása érdekében.

STÍLUS

Az egyszerűen nagyszerű Cityvan, a városi áruszállító.
A Panda Van imád dolgozni, és ha őt választja egy megbízható, hatékony, gazdaságos, kompakt és praktikus gépjárművet választ munkatársául.
A legújabb Panda Van hosszabb (10 cm) és szélesebb (6 cm), mint elődje, így raktere még jobban kihasználható, melyben akár hosszabb tárgyakat is szállíthat.
A Panda Van belsejében minden részletet úgy terveztek meg, hogy minden igényt kielégítsen, ami csak egy munkára tervezett gépkocsitól kívánható.

Munkatársaink

Gaál Zoltán

flotta haszongépjármű-értékesítő

Jelinek Gábor

értékesítési vezető

Varjas Ádám

flottaértékesítési vezető

Rózsahegyi László

haszongépjármű értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30