2016. december 9-én, pénteken szalonjaink és szervizeink 15:30-ig tartanak nyitva. 2016. december 10-én, szombaton minden egységünk zárva tart.

Fiat Scudo áruszállító modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Stílusosan közlekedni

Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépő a hatékonyság és az elegáns megjelenés világába. A fényszórócsoport megújuló designja, a motorháztető lágy vonalai és a körülölelő lökhárítók robusztus, erős megjelenése dinamikussá és modernné teszik a járművet. A furgon oldalain végigfutó védőcsík kiemeli a jármű hosszát és hangsúlyozza az erőt és a kompakt megjelenést. A személyszállító változatoknál a dinamikus vonalvezetést folytatva, az egybefüggő üvegfelületek rendkívül világossá teszik a belső teret. A hátsó részt szögletes és racionális vonalak jellemzik, amelyek nagy belső teret nyújtanak a rakománynak, az utasoknak pedig kivételes kényelmet biztosítanak.

Nyugalom. Munkaidő van.

Ha kint még sötét van, könnyebben indul a munkanap egy kényelmes Fiat Scudóval. A vezetőülést úgy tervezték, hogy a lehető legkényelmesebbé tegye a járműben töltött időt. Az ergonomikus vezetőülés állítható magasságú és háttámlájú, a kormánykerék magasságban és mélységben állítható, a sebességváltó kar a középkonzolon helyezkedik el, a műszerek könnyen leolvashatóak. Számos berendezés teszi pihentetővé a vezetést: tolatásérzékelő, elektromosan állítható és behajtható visszapillantó tükrök, tempomat, sebességhatároló, eső– és sötétedésérzékelő, amelyekkel a fényszórók automatikusan bekapcsolnak és az ablaktörlők eső esetén működésbe lépnek. A Scudo fedélzetén még telefonálni is kényelmesen tudunk a Bluetooth® kihangosítójával, amellyel mobiltelefonunkat a kormánykeréken elhelyezkedő kezelőgombokkal és a Scudo audioberendezésével tudjuk használni. A telefonszámok és az SMS–üzenetek a műszerfalon elhelyezkedő többfunkciós kijelzőn jelennek meg. A kijelző megjeleníti a fedélzeti számítógép információit is, a dátum, óra, külső hőmérséklet és a rádió funkcióin kívül.

Egy mindent (be)vállaló profi.

Lemezelt furgon, rövid vagy hosszú tengelytáv, 2 belső hosszúság, magas vagy alacsony tető, 5, 6 vagy 7 köbméter raktérfogat, mechanikus vagy pneumatikus felfüggesztés, egy– vagy kétszárnyú hátsó ajtó… a választási lehetőségek és a számtalan testre szabott megoldás a Scudót rendkívül sokoldalúvá teszik. Bármilyen elvárása is van, a Scudo furgonok közül bizonyára talál olyan verziót, amely megfelel bármilyen szállítási igénynek.

A gondtalan rakodásért.

Egy Scudóba mindig egyszerű az árut ki–, illetve bepakolni. Ez köszönhető a rakodótér alacsony padlójának, mely a földtől mindössze 49 cm–re található. Az opcionális hátsó pneumatikus felfüggesztés lehetővé teszi az álló jármű rakterének további 5 cm–rel való leeresztését. A művelet egyszerűen elvégezhető a rakodótérben található vezérlőgomb megnyomásával.

Scudo Furgon. Gondolkodjon nagyban!

A Scudo a raktérfogat terén is jeleskedik. A rövid tengelytávú változatnál a raktérfogat 5 m³–es, a hosszú tengelytávúnál 6 m³–es, a hosszú tengelytávú, magas tetős változatnál pedig 7 m³–es. A hasznos teherbírás 1000–1200 kg. A rakodótérben 8 horoggal rögzíthetjük az árut szállítás közben. Az oldalsó tolóajtón (92,4 cm–re nyitható) és a lemezelt vagy teljesen üveges szárnyas hátsó ajtókon keresztül egyaránt hozzáférhető a jármű. Ez azt jelenti, hogy nyitott ajtóknál a padlótól a tetőig minden centimétert kihasználhatunk a rakomány ki– és berakodásánál, hiszen a szárnyas ajtók nyílásszöge 90° és 180°. Alacsony tetős változatoknál a felfelé nyíló hátsó csomagtérajtó, fűthető hátsó ablakkal és ablaktörlővel, külön rendelhető.

Scudo Combinato. Üdvözöljük a komfort fedélzetén!

Kényelmes rakodás, kényelmes utazás. A Scudo Combinato esetén a komfort és a stílus találkozik a haszongépjárművek praktikumával. A Scudo Combinato termékskálájából mindenki igénye szerint választhat járművet. Hosszú vagy rövid tengelytáv, maximális sokoldalúság. A 3. üléssor előrehajtásával vagy kiszerelésével hat személy szállítása esetén is nagy raktérfogat áll rendelkezésünkre.

Fürge a városban, erős a hosszú utakon.

Három briliáns, halk, gyors és rugalmas motor áll rendelkezésére. Teljesítmény, vezetési komfort, gazdaságos üzemeltetés és környezetvédelem szempontjából erre a biztonságos és megbízható motorválasztékra mindig számíthatunk. A 90 Multijet és a 120 Multijet motorok alacsony fenntartási költségek mellett nagy teljesítményre képesek. Aki még nagyobb teljesítményre vágyik, 140 Multijet Power motort is rendelhet, ez a motor gyakorlatilag bármilyen igény maximális kielégítésére képes.

Biztosan jobb.

Tanulmányok, kutatások, pálya– és töréstesztek ihlették a Scudo általános tervét, amely kifinomult megoldásokat és modern berendezéseket használ az utasok védelmére. Ütközés esetén a merev utastér és az első és hátsó zónák programozott deformációja óvja meg az utasokat. Aktív biztonság terén is a legtöbbet nyújtja, ami a karosszéria merevségének és a minden körülmény között maximális stabilitást biztosító felfüggesztésnek köszönhető. A stabilitás megőrzéséhez a tapadás elvesztését megelőző ESP (elektronikus menetstabilizáló) rendszer is hozzájárul. A Scudónál ezenkívül a veszély esetén fékerőt megnövelő HBA (vészfékrásegítő) rendszer, továbbá ABS és EBD (elektronikus fékerőelosztó) is az alapfelszereltséghez tartozik. Minden ülés állítható fejtámlával és hárompontos biztonsági övvel rendelkezik. A vezetőoldali légzsákon kívül az első sorba utasoldali légzsák is rendelhető, amely egyszemélyes és kétszemélyes első ülés esetén is védelmet biztosít. Rendelhetők még oldalsó légzsákok és első és hátsó függönylégzsákok is.

Munkatársaink

Jelinek Gábor

értékesítési vezető

Gaál Zoltán

flotta haszongépjármű-értékesítő

Rózsahegyi László

Értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30