Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Fiat Doblo Cargo modellismertető

ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az új Doblò Cargo megérkezett: csupa újdonsággal

A megújult forma megújult tartalommal párosul. Az elülső részt teljesen átalakító új vonalvezetés a személyautókra jellemző stílust hangsúlyozza. A jellegzetes, egyéni külső mellett a Doblò Cargo teherbírása jelentősen megnőtt, miközben új verziók is a palettára kerültek. A hosszú tengelytávú Maxi modell a kategóriában páratlan tulajdonságokkal rendelkezik. Sőt, az Euro 4 szabványnak megfelelő új motorváltozatoknak köszönhetően a Doblò Cargo most még jobb menetteljesítménnyel és alacsonyabb üzemeltetési költségekkel bír.

Milyen környezetben telik a nap?

Lekerekített formák, kiváló minőségű belső kárpit, új és kellemes színek, finoman kidolgozott részletek. A Fiat Doblò Cargo belseje barátságos, praktikus és funkcionális. A kétféle színárnyalatú műszerfalon minden kézre esik, a sebességváltó kar a középkonzolon helyezkedik el. Az ülések ergonomikusak, így maximális komfortérzetet és biztonságot nyújtanak. Az ajtópanelek a beépített ablakemelőkkel szintén megújultak, így a belső tér még gazdagabb és teljesebb lett. Ennek eredményeképp a lehető legnagyobb kényelemben utazhatunk és dolgozhatunk.

Doblò Cargo – szállításra teremtve!

Elég kinyitni a hátsó ajtókat vagy az oldalsó tolóajtót, hogy betekintve az autó belsejébe, meglássuk a rakodótér lenyűgöző méreteit. Könnyedén rakodhatunk, hiszen a különlegesen magas rakodótér és az alacsony padlómagasság egyaránt megkönnyíti munkánkat. Ennyi elég is ahhoz, hogy belássuk: a Doblò Cargo–t szállításra teremtették.

Az új családtag: a Maxi.

A Doblò Cargo Maxi 380 milliméterrel hosszabb mint a Doblò Cargo. Különlegesen nagy raktérfogata mindig megkönnyíti a munkát, és bizonyos helyzetekben akár nélkülözhetetlen is lehet. Nagy helyigényű a munka? A Doblò Cargo Maxi mindennek teret ad.

Tegye próbára!

Próbálja telepakolni, és máris meggyőződhet a Doblò Cargo különlegesen nagy befogadóképességéről. Az oldalsó tolóajtóknak és az aszimmetrikus szárnyú (vagy billenő) hátsó ajtóknak köszönhetően három oldalról is hozzáférhet a rakodótérhez, ami ideális megoldást jelent különlegesen nagy kiterjedésű szállítmányok esetén. Ami a nagy tömegű rakományokat illeti: nos, azokkal sincs semmi gond. Kategóriájában egyik versenytársa sem bír többet a Doblò Cargónál. Az új gumiabroncsokkal, a megerősített futóművel és az erősebb fékberendezéssel a hasznos teherbírása (vezetővel együtt) 730–850 kg.

Beindult az üzlet? Nagyobb tengelytávon könnyebb!

A Doblò Cargo Maxi rakodóterének hossza kategóriájában a legnagyobb: 2060 mm! A nagyobb hosszúság nagyobb raktérfogattal jár együtt. A Doblò Cargo Maxi a maga 4 köbméterével ebben a tekintetben is kategóriavezető. 850 kg–os teherbírása szintén rekordnak számít. Ám ez még nem minden! Roppant egyszerű be– és kipakolni a Doblò Cargo Maxiba, mivel a raktér padlózata csupán 535 mm–re van a földtől. Ezt bátran nevezhetjük MAXImális kényetlemnek!

Briliáns ötletek, kirobbanó teljesítmény

Motorválasztéka rendkívül széles. A kétféle dízelmotor, az 1.3 Multijet 16v és az 1.9 Multijet 8v, valamint az 1.4 8v benzinüzemű erőforrás megfelel az Euro 4 szabványnak. Mindegyikük új koncepciójú motor, amelyek megfelelnek a megbízhatóságot, a tartósságot, a menetteljesítményt és a fogyasztást mérő teszteknek. A Multijet rendszer kiemelkedő eredményeket ér el a kontrollált égés, a zajszint és a károsanyagkibocsátás csökkentése terén. Ezek együttesen a fogyasztás és a fenntartási költségek csökkenését eredményezik, miközben a teljesítmény maximális: 75 LE az 1.3 Multijet 16v és 105 LE az 1.9 Multijet 8v változat esetén. A benzinmotor 77 LE–t teljesít, és változó turbulenciájú égéstérrel rendelkezik. Ezzel a megoldással a fogyasztás optimalizálható, és a teljesítmény is növelhető.

Munkára termett

Időt és fáradtságot spórolhat, ha kipróbálja a Fiat Lineaccessori kiegészítőket: a görgőemelős csomagtartót, amellyel a tető magasságáig emelheti fel a súlyosabb rakományokat, a kihúzható rakfelületet, amellyel könnyebben veheti ki az oldalsó ajtó mellett lévő árut, valamint a hátsó rámpát, amely akár 250 kg súlyt is elbír, a raktér oldalán összecsukva pedig csak 120 mm helyet foglal el. A Doblò Cargót még további hasznos és fontos kiegészítőkkel láthatja el. A hátsó ajtókra szerelhető rács távol tartja az esetleges rosszakarókat és védi az üveget. A műholdas riasztó egyszerre veszi fel a kapcsolatot Önnel és a diszpécserközponttal, hogy az esetleges lopási kísérletekről tájékoztasson. Ami a kommunikációt illeti, a Bluetooth™ kihangosító rendszerrel a Doblò Cargo sztereó berendezését használhatja telefonbeszélgetései lebonyolításához, teljes biztonságban, akár vezetés közben is.

Munkatársaink

Bulyáki Éva

értékesítési vezető

Kiss Csaba

értékesítési tanácsadó

Henzel Ádám

haszongépjármű értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30