Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy május 22. -től szervizeink 07:00 – 17:00 -ig tartanak nyitva.

Gázrendszer beépítés

Az alábbi online formanyomtatvánnyal, gázrendszer beépítésre közvetlenül tud árajánlatot kérni kollégáinktól, anélkül, hogy bejönne a szervizbe. Munkatársunk a beérkezett árajánlatkéréseket legkésőbb 1 munka napon belül megválaszolja. Köszönjük, hogy minket választ.

Gázautó szerelés

Tankoljon féláron!

Átalakítjuk gépkocsiját gázüzeműre!

A Duna Autó 19 márkaszervizében lehetőség van  gépkocsijának gázüzeműre alakítására.

Amennyiben Önnek fontos a költségek csökkentése és a környezetvédelem, de nem szeretne vagy nem tud lemondani az autó nyújtotta előnyökről, akkor Önnek találták ki a gázüzemű meghajtást.

Ezzel a rendszerrel mind a pénztárcáját, mind pedig a környezetét megóvhatja!

 • Tudnivalók a gázrendszerrel kapcsolatban:
  A Duna Autó szerződéses gázautó partnere a Landi Renzo Egyetlen budapesti Landi Renzo szervizként . autók gázüzeművé átalakításában cégünk több éves gyakorlatot szerzett.
   
 • Mennyi ideig tart egy gázrendszer beszerelése? a piaci gyakorlat szerint a beszerelés 1 napot vehet igénybe. Ez az idő tartalmazza a beszerelést és a beállítás idejét is.
   
 • Engedélyek: Ha olyan jármű szerelését végezzük, amihez van sorozat-átalakítási engedély, akkor ezzel az engedéllyel viheti az ügyfél a járművet a Mozaik úti vizsgabázisra, ahol szemle után kap műszaki adatlapot és az okmányiroda bejegyzi a jármű gázautó üzemmódját.

  Ha egyedi átalakítási engedéllyel szereljük, akkor átalakítási dokumentációval kell jelentkezni műszaki vizsgára. Az átalakítási dokumentációt egy erre szakosodott mérnök készíti el.
   
 • Garancia: a Landi Renzo termékre 2 év vagy 100.000 km garancia jár.  20.000 km felülvizsgálat szükséges a garancia füzetben vezetve. A szerelés garanciális munkadíja nem elszámolható.
   
 • Részletes tájékoztatás:
  Bővebb információ: Szabó József  (Tel.: +36 20 917 2479)

A gázautókról

 
Bővebben

Biztonság

 
Bővebben

Munkatársaink

Pintér Lajos

szervizvezető
Telefon:
+36 1 801 4009

Ónodi Gábor

szerviz tanácsadó
Telefon:
+36 1 801 4090

Varga Tibor

szervizvezető helyettes
Telefon:
+36 1 801 4090

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!