5558
VÁLASSZON TAVASZI AKCIÓS AJÁNDÉKOT! - Duna Autó Zrt.
 

VÁLASSZON TAVASZI AKCIÓS AJÁNDÉKOT!


…mert adni jó!

Azonban az ajándék akkor igazán értékes, ha azt kapjuk, amire vágyunk. Épp ezért adjuk meg kedves vásárlóink számára annak a lehetőségét, hogy kiválaszthassák különleges tavaszi akciós kedvezményeink közül azt, ami igazán örömet jelent a számukra.

Vásároljon új LADA Vesta Comfortot készletről és válasszon hozzá tavaszi akciós ajándékot:
 

  • 300 000,- Ft árkedvezményt, így az autó induló vételára 3 199 000,- Ft

    VAGY
  • LADA Plusz finanszírozást 0%-os THM-et, így 3 év alatt kamatmentesen törlesztheti autója vételárát.

Vásároljon LADA Vestát! – Most az Önnek leginkább megfelelő feltételekkel. Csak a készlet erejéig!
 

Mert adni jó!
 

Az akció 2017. 11. 10-től a készlet erejéig tart és csak a készleten lévő autókra vonatkozik. Más akciókkal nem összevonható. A részletekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!
 

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön márkakereskedésünkben. A megadott havi induló lízingdíj változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingre vonatkozik, 36 hónapos futamidő, 3 499 000 Ft bruttó vételár és 50% saját erő mellett a fentiekben megadott modellre. Az induló 0%-os THM értéke tájékoztató jellegű, amelynek mértéke a fentiekben megadott feltételekkel került meghatározásra, így a saját erő, a futamidő változása esetén a THM mértéke is módosulhat. ALízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz.A Lízingbevevőt a változó kamatozású konstrukcióból következően a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatlábváltozás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízing Feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A konstrukcióban a Hitelbiztosítéki Nyilvántartásba (HBNY) történő bejegyzés díját nem kell megfizetnie az ügyfélnek, azt a Merkantil Bank Zrt. átvállalja.
 

Vegyes fogyasztás: 6,1-6,2 (l/100 km). CO2-kibocsátás vegyes: 138-141 (g/km).A kalkuláció tájékoztató jellegű, hirdetésünk nem minősül ajánlattételnek. A Merkantil Bank Zrt. a finanszírozási kondíciók változtatásának jogát fenntartja.


Munkatársaink

Nickel Nóra

vezető értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 480 6055
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!