6661
VÁLASSZON TAVASZI AKCIÓS AJÁNDÉKOT! - Duna Autó Zrt.
 
Tisztelt Ügyfeleink! Augusztusban szombatonként szalonjaink zárva tartanak. Megértésüket köszönjük!

VÁLASSZON TAVASZI AKCIÓS AJÁNDÉKOT!


…mert adni jó!

Azonban az ajándék akkor igazán értékes, ha azt kapjuk, amire vágyunk. Épp ezért adjuk meg kedves vásárlóink számára annak a lehetőségét, hogy kiválaszthassák különleges tavaszi akciós kedvezményeink közül azt, ami igazán örömet jelent a számukra.

Vásároljon új LADA Vesta Comfortot készletről és válasszon hozzá tavaszi akciós ajándékot:
 

  • 300 000,- Ft árkedvezményt, így az autó induló vételára 3 199 000,- Ft

    VAGY
  • LADA Plusz finanszírozást 0%-os THM-et, így 3 év alatt kamatmentesen törlesztheti autója vételárát.

Vásároljon LADA Vestát! – Most az Önnek leginkább megfelelő feltételekkel. Csak a készlet erejéig!
 

Mert adni jó!
 

Az akció 2017. 11. 10-től a készlet erejéig tart és csak a készleten lévő autókra vonatkozik. Más akciókkal nem összevonható. A részletekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!
 

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön márkakereskedésünkben. A megadott havi induló lízingdíj változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingre vonatkozik, 36 hónapos futamidő, 3 499 000 Ft bruttó vételár és 50% saját erő mellett a fentiekben megadott modellre. Az induló 0%-os THM értéke tájékoztató jellegű, amelynek mértéke a fentiekben megadott feltételekkel került meghatározásra, így a saját erő, a futamidő változása esetén a THM mértéke is módosulhat. ALízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz.A Lízingbevevőt a változó kamatozású konstrukcióból következően a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatlábváltozás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízing Feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A konstrukcióban a Hitelbiztosítéki Nyilvántartásba (HBNY) történő bejegyzés díját nem kell megfizetnie az ügyfélnek, azt a Merkantil Bank Zrt. átvállalja.
 

Vegyes fogyasztás: 6,1-6,2 (l/100 km). CO2-kibocsátás vegyes: 138-141 (g/km).A kalkuláció tájékoztató jellegű, hirdetésünk nem minősül ajánlattételnek. A Merkantil Bank Zrt. a finanszírozási kondíciók változtatásának jogát fenntartja.


Munkatársaink

Nickel Nóra

vezető értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 480 6055
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!