új Skoda Superb Combi

ÚJ SKODA SUPERB COMBI. TERET AD A STÍLUSNAK.

MODELLISMERTETŐ

A megújult SKODA Superb Combi

A SKODA Superb Combi átfogó modellfrissítése új vonzó dizájnnal, megújult utastérrel és új műszaki megoldásokkal érkezik Magyarországra 2015. június elején.

Új dizájn

A Superb modellek megjelenését a SKODA új formanyelve határozza meg, mely az alapelveknek – egyszerűség, precizitás és letisztultság – köszönhetően azonnal felismerhető. Az orr-rész domináns eleme a krómozott hűtőrács felett elhelyezkedő, új SKODA embléma és a fényszórók, melyek egyenes vonalai kompakt, de egyúttal dinamikus külsőt kölcsönöznek az autónak.

Bőséges térkínálat

Továbbra is verhetetlen kategóriájában a Superb csomagtere, amely a Combi változat esetében 633 literes. A hátsó üléstámla lehajtásával 1865 literes raktér alakítható ki.

Biztonság

A SKODA Superb Combi magas biztonsági felszereltségét az EURO NCAP töréstesztjén szerzett 5 csillag is bizonyítja.

Laurin&Kelement

A Superb Laurin&Klement a márka csúcsmodelljének legmagasabb felszeltségű változata. Különböző optikai és kényelmi funkciókkal teszi egyedivé az autó megjelenését.

Technológia

A megújult SKODA Superb Combi számos új műszaki megoldással érkezik Magyarországra. Motorpalettája három új változattal bővül: 1.6 TDI DSG 105 LE, 2.0 TDI 4x4 140 LE és a 2.0 TDI 4x4 DSG 170LE.

Ezen kívül első ízben jelennek meg a modellsorozat kínálatában a LED-technikájú nappali menetfénnyel kiegészített Bi-Xenon fényszórók is.

Simply Clever megoldások

A megújult Superb Combi tovább erősíti a Simply Clever megoldásokkal szerzett hírnevét. Ilyen okos megoldás például a Superb Combi ajtajában lévő esernyő tartó vagy a csomagtérben található LED lámpa, amely a helyére visszatéve automatikusan töltődik. Az elemlámpán található mágnesnek köszönhetően a lámpa szükség esetén - például kerékcsere alkalmával - a karosszérián is rögzíthető.

JELENTKEZEM TESZTVEZETÉSRE!

* Név:
* Életkor:
Irányítószám:
Város:
Utca, házszám:
* Telefon:
* E-mail cím:
Kért visszahívási időpont:
elfogadom a Duna Autó Zrt. adatkezelési nyilatkozatát
* A csillaggal jelölt mezők megadása kötelező!

Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Máté Csaba

értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Cím: 1037 Budapest, Szőlőkert u. 12.
Szalon telefon: +36 1 801 4222
E-mail: info@dunaauto.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig: 8:00 - 18:00
Szombat: 10:00 - 13:00
vagy telefonon előre egyeztetett időpontban!
Vasárnap: zárva