Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 26. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Köszönjük megértésüket!

Tesztelhető és megtekinthető az új Honda CivicBEMUTATKOZIK A TELJESEN MEGÚJULT HONDA CIVIC

Nem hiszünk a lassú, előre kiszámítható folyamatokban. A nagy sikerekhez merészség kell, és mi soha nem féltünk fejest ugrani a jövőbe. Új ötletek, friss gondolatok - ez a fejlődés záloga!

ÚJRARAJZOLVA

Határozott vonalaival és kifinomult íveivel egyszerre sportos és letisztult az új Civic. A kortárs stílus az autó minden pontján megfigyelhető, az elegáns motorháztetőtől, a jellegzetes tetőn át, egészen a feltűnő, meredeken ívelő ötödik ajtóig.

ÚJRATERVEZVE

Minden porcikájában megújult. Két vadonatúj motort terveztünk, ami a kellőképpen erős és takarékos, hogy passzoljon a dinamikus formavilághoz.

Az egyedülállóan hatékony benzines, turbófeltöltésű 1.0 i-VTEC hajtómű nem kevesebb, mint 129 lóerőt ad le, az 1.5 i-VTEC pedig 182 lóerős csúcsteljesítményre lehet büszke. Hogy a hatfokozatú kéziváltó, vagy az automatikus CVT erőátvitel kerül-e az autó, már csak Önön múlik...

ÚJRABIZTOSÍTVA

Legfőbb célunk, hogy minden helyzetben megúvjuk Önt és utasait, ezért a fejlesztési folyamat során különösen nagy hangsúlyt fektettünk a menetbiztonságra. Alapfelszereltség a Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer és a Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer, s természetesen az Intelligens Adaptív Sebességrögzítő és az Ütközés Erejét Méréklő Fékrendszer is elérhető a modellhez.

ÚJRATÖLTVE

Az egyedülálló hangulatú, hatalmas utastár telis-tele van prémium kiegészítőkkel. a hétcolos érintőképernyővel társított Honda CONNECT* például iphone, illetve Android-alapú készülékekkel is gond nélkül összekapcsolható, és akár fűthető  bőrkárpitázsú első-hátsó ülések* os rendelhetők, hiszen így teljes a luxus...

FEDEZZE FEL 2017 TAVASZÁTÓL MÁRKAKERESKEDÉSÜNKBEN!


*Bizonyos felszereltségi szintek esetén.
A képen egy ötajtó Civic 1.5 VTEC TURBO látható Sport Plus felszereltséggel, Rallye Red fényezéssel.


Az új modell adatlapja >>Tesztvezetésre jelentkezés


Munkatársaink

Kriffel László

értékesítési vezető

Marton Eszter

értékesítési tanácsadó

Sándor Kristóf

értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Cím: 1037 Budapest, Szőlőkert utca 10.
Szalon telefon: +36 1 801 4080
E-mail: info@dunaauto.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig: 8:00 - 18:00
Szombat: 10:00 - 13:00
vagy telefonon előre egyeztetett időpontban!
Vasárnap: zárva