Suzuki Prémium Assistance

Kedves Vevőnk!
Örömmel üdvözöljük a Suzuki-tulajdonosok táborában. Kívánjuk, hogy az autózás Ön számára is gondtalan öröm legyen megbízható gépkocsijában. A Suzuki Mester+ Prémium Assistance szolgáltatást azért alkottuk meg, hogy az új autóra adott Suzuki Mester+ szolgáltatás előnyeit Ön a szolgáltatás 3 éves időtartamának lejárta utáni években is élvezni tudja akár az autója 10 éves koráig: csak hívja a Suzuki Assistance telefonszámát és mi azonnal küldjük a segítséget.

Mikor vehető igénybe?
A Suzuki Mester+ Prémium Assistance a gépjármű menetképtelenségét eredményező műszaki meghibásodás esetén nyújt Önnek segítséget. A szolgáltatás a gépjármű éves szervizelésétől számított 1 éves időtartamra szól.
A szolgáltatás kiterjeszthető az alábbi esetekre: közúti baleset, akkumulátor lemerülése, kulcs- és üzemanyag problémák. Erre a kiterjesztésre természetesen lehetőség van az új autóhoz adott Suzuki Mester+ szolgáltatás esetében is.
Nem vehető igénybe a szolgáltatás utólag, a meghibásodás elhárítását követően, s különösen nem váltható meg pénzben.
Suzuki Mester+ Prémium Assistance szolgáltatásban részesülhet valamennyi a programhoz csatlakozott magyarországi Hivatalos Suzuki Márkaszerviz által éves karbantartáson áteső és maradéktalanul kijavított Suzuki típusú személygépjármű.

Hogyan Működik?
Kérésére a Suzuki Mester+ hivatásos járműjavító szakembert küld a meghibásodás helyszínére olyan gyorsan, amilyen gyorsan ez lehetséges. A kiküldött szakember megkísérli a Jármű helyszíni javítását. Ha ez nem lehetséges, akkor a Suzuki Mester+ megszervezi a Jármű legközelebbi Hivatalos Suzuki Szervizbe való szállítását.

Mire terjed ki?
Szolgáltatásunk megegyezik a Suzuki Mester+ szolgáltatásaival. Csereautóra, a továbbutazás lehetőségeinek megteremtésére, szállásköltség fedezésére és taxiköltségre nyújt fedezetet, amelyeket megtalál a mindenkor hatályos Suzuki Mester+ Általános Szolgáltatási Feltételekben (megtekinthető a www.suzuki.huweboldalon).

Hogyan vehető igénybe?
A szolgáltatás igénybevételéhez hívja a megfelelő telefonszámot. Itthonról, illetve külföldről kezdeményezett hívás esetén is magyar nyelven kérhet segítséget a nap 24 órájában.
  Érvényesség: 1 év

Belföldi hívás esetén: 06 40 990 234

Magyarországon kívülről: +43 152 503 6548

Szolgáltatási terület: az Európai Unió, és az Európai gazdasági térség a kontinentális Európa földrajzi határain belül eső része. A kivételekről és az ország listáról a Suzuki Mester+ Általános Szolgáltatási Feltételekben tájékozódhat, illetve megegyezik azzal.

Kizárások: A SUZUKI ASSISTANCE szolgáltatási kötelezettsége azonnal megszűnik rendkívüli esetekben, például de nem kizárólagosan amennyiben a biztosított gépjárművet nem rendeltetésszerűen használták, tömegmegmozdulások, esetén, amennyiben a biztosítási esemény a biztosítottnak vagy vele közös háztartásban élő hozzátartozójának, illetőleg alkalmazottjának jogellenes és szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartásával összefüggésben következett be, stb.

Mentesülés: Kérjük ügyeljen rá, hogy a SUZUKI ASSISTANCE szolgáltatás érvényessége azonnal megszűnik, amennyiben a biztosított külső szolgáltatót bíz meg jelen kötvény bal oldalán látható bármely szolgáltatás kivitelezésével, illetve akkor is, ha a biztosított SUZUKI ASSISTANCE előzetes beleegyezése nélkül vesz igénybe szolgáltatásokat. Utólagos pénzvisszatérítésre kizárólag a SUZUKI ASSISTANCE méltányossági jóváhagyása esetén kerülhet sor,  illetve abban az esetben, ha a biztosított bizonyítani tudja, hogy az assistance szolgáltató nem volt elérhető a biztosítási esemény bekövetkezésekor és azt követően.

Azonosító szám: SUZUTEST673824253

Szerviz / javítás dátuma: 23.04.2012

Kiterjesztés: IGEN / NEM

Összes futott kilométer: 15.500

Ügyfél neve: Teszt Teszt

1 ) Következő éves szervizelés időpontja: 23.04.2013

1 ) Illetve megtett kilométer alapján:­­­­­­ __________________

(A márkaszerviz tölti ki!)

1 ) Amennyiben a szolgáltatás automatikusan meghosszabbodik az éves márkaszervizben végzett vizsgálattal.

Munkatársaink

Kalotai Balázs

értékesítési tanácsadó

Balázs György

értékesítési tanácsadó

Budai Attila

értékesítési tanácsadó

Harsányi László

értékesítési vezető
 

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
Szalon telefon: +36 1 801 4099
E-mail: info@dunaauto.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig: 8:00 - 18:00
Szombat: 10:00 - 13:00
vagy telefonon előre egyeztetett időpontban!
Vasárnap: zárva