Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 26. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Köszönjük megértésüket!

Fabia Cool klímával már 2 997 750 Ft-ért!

A Fabia az egyik legnépszerűbb modell a kisautók kategóriájában és harmadik generációjával mércét állít a precizitás, a térkínálat és a lenyűgöző dizájn terén. Ráadásul most klímával már  2 998 000 Ft-ért az Öné lehet!

A Fabia Cool akciós modell 1.0 MPI/75LE motorral szerelt és az Active felszereltségi szinten alapszik, amelyen felül még egy klímaberendezést is tartalmaz.

Siessen, mert az ajánlat
 a készlet erejig érvényes vagy visszavonásig.
 

 
A Fabia Cool akciós modell elérhető 5ajtós és Combi változatban is. A Fabia Cool Combi modell már 3 160 310 Ft-ért az Öné lehet!
Az ajánlat 2016. június 1-től visszavonásig, illetve az importőri 200 db-os készlet erejéig tart. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, az árak márkakereskedőnként eltérhetnek. A feltüntetett ár a ŠKODA Fabia Cool 1.0 MPI/75 LE modellre érvényes, és a Climatic klímaberendezés extrafelszereltség árát foglalja magába. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenes hozzáférhető minden eladási helyen és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az előírt szabvány (715/2007/EK rendelet) jelenleg érvényes változata szerint kerültek meghatározásra. Ezek az értékek összehasonlítási alapként szolgálnak más járműtípusokkal szemben, nem szavatolják a jármű valós üzemanyag-fogyasztását. A kép illusztráció. További részletekről érdeklődjön a ŠKODA márkakereskedésekben!Ha egy jobban felszerelt autót szeretne kedvezményes áron, akkor Önnek is van egy ajánlatunk, ugyanis a rendkívül gazdag felszereltségi szinttel rendelkező Fabia Clever modell már 3 350 000Ft-ért az Öné lehet!
 
forrás: www.skoda.hu

Ajánlatkérés


Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Máté Csaba

értékesítési tanácsadó

Bencsik Dániel

junior értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Cím: 1037 Budapest, Szőlőkert u. 12.
Szalon telefon: +36 1 801 4222
E-mail: info@dunaauto.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig: 8:00 - 18:00
Szombat: 10:00 - 13:00
vagy telefonon előre egyeztetett időpontban!
Vasárnap: zárva