Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Most 6 hónap ingyen CASCO

Nálunk mindig Ön az első! Ennél jobb alkalom ritkán kínálkozik arra, hogy Ön is ŠKODA tulajdonos legyen és megtapasztalhassa ezt.

Igazi családi vagy inkább sportosabb autóra vágyik? Fontos a csomagtér mérete vagy a jármű színe? Abban biztos lehet, hogy a ŠKODA modelljei között biztosan megtalálja az Önnek megfelelő felszereltségű autót. Mindössze ki kell választania és mi cserébe megajándékozzuk Önt 6 hónap CASCO-val!Ajánlatunk keretében számos ŠKODA modellt most 6 hónap teljes körű Porsche CASCO-val kínálunk!
Most minden FABIA, RAPID, OCTAVIA és SUPERB modellhez 6 hónap Porsche CASCO-t adunk, függetlenül a karosszéria- és motorváltozattól, illetve a felszereltségi szinttől is! Ráadásul még az akciós modellekre is érvényes ezen ajánlatunk!


Ajánlatunkban az alábbi modellek vesznek részt:


Részletes tájékoztatásért és ajánlat kérésért kérjük keresse fel értékesítőink egyikét!


Ajánlatunk 2017. 04.20. és 2017. 09.30. között, de legfeljebb 300 db erejéig érvényes. A képek illusztrációk. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a részletekért érdeklődjön értékesítőinknél.

Ajánlatkérés


Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Máté Csaba

értékesítési tanácsadó

Bencsik Dániel

junior értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Cím: 1037 Budapest, Szőlőkert u. 12.
Szalon telefon: +36 1 801 4222
E-mail: info@dunaauto.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig: 8:00 - 18:00
Szombat: 10:00 - 13:00
vagy telefonon előre egyeztetett időpontban!
Vasárnap: zárva