Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Škoda, a legsokoldalúbb családi autó

ŠKODA CSALÁDI AUTÓK

A Škoda, a családok igényeit figyelembe veszi!

Tekintse meg a Škoda családi autó kínálatunkat


„Minek ennyi ruha az útra? Nem fogunk elférni az autóban…” Ugye Önöknél is sokszor elhangzanak hasonló mondatok?
 
 

Akkor valószínűleg még nem ismeri a Škoda családi autóit. Képzeljen el egy olyan családi autót, amely tágas tereket, egyszerre izgalmas, kényelmes és biztonságos utazást kínál. A Škoda ugyanis ilyen korszerű családi autókat kínál.

Egyes modellek akár 550 literes – előredöntött hátsó ülésekkel pedig akár 1300 literes – csomagtérrel rendelkeznek. Nem csak a hatalmas csomagtérrel, de a tágas lábtérrel is elősegíti a kényelmes utazást, mind sofőrként, mint utasként.

A háziállatát is vinné magával a nyaralásra? Semmi gond, hiszen több modellhez elérhető a panorámatető, ami megfelelő szellőzést biztosít az autóban, anélkül, hogy ön, családja vagy kedvence egészségének rovására menne.

 
 

Azonban nem csak a kényelem fontos a család számára, hanem a biztonság is. A Škoda modelljei aktív és passzív biztonsági funkciók széles választékával képesek utasaikat kiszolgálni. A palettában szerepel többek között az akár 6 légzsák, az elektronikus menetstabilizáló rendszer, a fáradtságérzékelő funkció vagy a parkolást segítő rendszer is.

Egyes modellek nem egyszerűen családi autók, hanem kiszolgálják a sportos vezetés szerelmeseit is. Ezen modellek a dinamikus vezetési élmény és a praktikus családi autó tökéletes ötvözetei.

Pakoljon be mindent, utazzon kényelmesen és élvezze biztonságot nyújtó Škodáját! Nézze végig modellpalettánkat vagy keresse értékesítő kollégáinkat.


 
 
 
 
 

Ajánlatkérés


Munkatársaink

Benyovszky Gábor

értékesítési vezető

Máté Csaba

értékesítési tanácsadó

Bencsik Dániel

junior értékesítési tanácsadó

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Cím: 1037 Budapest, Szőlőkert u. 12.
Szalon telefon: +36 1 801 4222
E-mail: info@dunaauto.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig: 8:00 - 18:00
Szombat: 10:00 - 13:00
vagy telefonon előre egyeztetett időpontban!
Vasárnap: zárva