Rapid Spaceback már 3 999 000 Ft-tól

A család új kedvence most Porsche Bónusz finanszírozással.


A RAPID SPACEBACK Best akciós modellbe nem zsúfoltuk bele az összes hangzatos, ám felesleges funkciót, felszereltséget. Helyette viszont telepakoltuk olyanokkal, amelyeknek igazán hasznát veszi a mindennapokban. Többek között hátsó parkolóradar és fűthető első ülések találhatók az alapfelszereltségében. 


Ráadásul most Porsche Bónusz akciónk keretén belül, az árát is lecsökkentettük! Amennyiben Porsche Bónusz finanszírozás mellett dönt, további árkedvezményben részesül és így már akár 3 999 000 Ft-ért az Öné lehet egy vadonatúj Rapid Spaceback Best modell!

Miért válasszam a Rapid Spaceback Best modellt?
Nagy terek

Csomagtere akár 1381 literessé bővíthető. Legyen szó kirándulásról, költözésről, a csomagoknak és a családnak is bőven jut majd hely. 


Kiváló felszereltség

A RAPID Spaceback BEST modellek az eleve gazdag Ambition szinten alapulnak, így alapfelszereltségként tartalmazzák már a könnyűfém keréktárcsákat, a hátsó parkolóradart, az érintőképernyős Swing rádiót és az első ülések fűtését is. Ezen felül pedig  a Best modellekben megtalálható  a Bluetooth telefonkihangosító, a multifunkciós kormány, a Sunset árnyékolás és a Maxi-DOT kijelző is.Első a biztonság

A RAPID Spaceback modellek kiváló aktív és passzív biztonsági felszereltséggel rendelkeznek.


Apró kis figyelmességek

A RAPID Spaceback modellek okosak a mai értelemben véve, hiszen Bluetooth kapcsolat és különböző szenzorok segítik a vezetőt utazás közben; és okosak a hagyományos értelemben is. Hiszen tele vannak olyan apró meglepetésekkel, amelyek a mindennapi élet kihívásaira adnak megoldást, mint például a beépített jégkaparó, vagy az üdítős palacktartó.
FONTOSABB JELLEMZŐK
Maxi-DOT kijelző

A Maxi-DOT megmutatja az ajánlott sebességi fokozatot, a külső hőmérsékletet, a pontos időt, így kiváltva több feleslegesen helyet foglaló kijelzőt.Bluetooth telefonkihangosító

Telefonálj biztonságosan vezetés közben! A Bluetooth telefonkihangosító lehetővé teszi, hogy anélkül beszélj bárkivel, hogy lefoglalnád vele az egyik kezed. A multifunkciós kormánynak is köszönhetően, akár közvetlenül a kormányról is tudod fogadni a hívásokat.

Sunset árnyékolás

A sötétebb színezésű hátsó Sunset üvegfelületek védik a hátul ülőket a napsugárzástól, s egyúttal a magánszféra kellemes érzését is biztosítják.Hátsó parkolóradar

A parkolóradar megkönnyíti a tájékozódást tolatáskor és hangjelzése figyelmeztet, ha a jármű feltételezett haladási irányába akadály kerül.


 

A feltüntetett ár a Rapid Spaceback Best 1.0 TSI/95LE modell ajánlott fogyasztói ára Porsche Bónusz finanszírozás esetén. Az akció nem kombinálható a 2,5% THM finanszírozással és 2018.01.10.-től 2018.06.30.-ig érvényes. A részletekről és finanszírozási opciókról érdeklődjön márkakereskedéseinkben. A képek illusztrációk.

Munkatársaink

Máté Csaba

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 937 5499

Bencsik Dániel

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 331 3844

Horváth Erik

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 336 4880
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!