2017. április 29-én, szombaton szalonjaink zárva tartanak.

Peugeot fixdíjcsomagok

Szeretne még hosszú éveken át gépjárművével a lehető legbiztonságosabb körülmények között autózni?
Akkor válassza a Peugeot által kifejlesztett szervizcsomagokat, amelyek tökéletesen igazodnak a jármű életkorához és az Ön számára is gazdaságos alternatívát kínálnak.
 
FIXDÍJCSOMAGOK MINDEN AUTÓSNAK:
 2 990 Ft 21 pontos szezonális átvizsgálás**
3 990 Ft Kerékcsere (csak szerelés – 4 db)

Fedezze fel a kifejezetten 3 évnél idősebb gépjárművek számára összeállított Fixdíjcsomagjainkat!
Csökkentettük a költségeket, de továbbra is biztosítjuk a Peugeot képzett munkatársainak szakértelmét az Ön számára.
 
FIXDÍJCSOMAGOK MINDEN PEUGEOT-GÉPJÁRMŰHÖZ:
34 900 Ft Első fékbetétkészlet-csere***
89 900 Ft Első fékbetétkészlet- és féktárcsaszettcsere***
114 900 Ft Vezérműszíjkészlet- és vízpumpacsere
 
FIXDÍJCSOMAGJAINK 3 ÉVNÉL IDŐSEBB PEUGEOT-GÉPJÁRMŰVEKHEZ:
24 900 Ft 3+ Első fékbetétkészlet-csere***
58 900 Ft 3+ Vezérműkészlet-csere
64 900 Ft 3+ Első fékbetétkészlet- és féktárcsacsere***


3+ Peugeot Fixdíjcsomagokat azokkal az EUROREPAR alkatrészekkel állítottuk össze, melyeket a Peugeot mérnökei választottak ki és hagytak jóvá, kiváló minő­ségüket pedig a gyártó garantálja!

Peugeot Fixdíjcsomagokra 1 év garanciát biztosítunk, mely fél évvel több, mint a jogszabályban előírt jótállás!

A Peugeot Fixdíjcsomagok ára magában foglalja az alkatrészköltséget, a munkadíjat és a Peugeot minőségügyi előírásai szerinti 21 pontos ellenőrzési eljárást is.**

A Fixdíjcsomagnak köszönhetően Önt nem érhetik kellemetlen meglepetések! Az ajánlatot kifejezetten az Ön Peugeot­jának igényei alapján állítottuk össze, és Ön már a megrendeléskor pontosan tudja, hogy mennyit fizet majd a beavatkozásért.

 
*A Peugeot Fixdíjcsomagok egy része csak meghatározott ­ 3 évnél idősebb ­Peugeot­járművekhez vehető igénybe, és EUROREPAR alkatrészeket tartalmaz. Az alkatrészekre és a munkadíjra minimum 1 év garanciát biztosítunk. Látogatása
előtt érdeklődjön Peugeot­márkaszervizében arról, hogy a kiválasztott Fixdíjcsomag az Ön Peugeot­gépjárművéhez igénybe vehető­e. Az ajánlatot csak magánszemélyek vehetik igénybe, kizárólag a Fixdíjcsomagokat forgalmazó Peugeot­márkaszervizekben.
**A csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listájáról Peugeot­márkaszervize ad tájékoztatást. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van­meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét.
***A Fixdíjcsomag ára nem tartalmazza a hatóságilag előírt fékhatásmérés költségét. Ennek díját pluszban számolja fel a beavatkozást végző Peugeot­márkaszerviz.
A tájékoztatás nem teljes körű, a Peugeot Hungária Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás részleteit és az igénybe vétel feltételeit
a szolgáltatási szerződések általános szerződéses feltételeiben találja, illetve Peugeot­márkakereskedője adhat Önnek tájékoztatást. A képek illusztrációk. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk.
Kiadás dátuma: 2015. december

Ajánlatkérés


Munkatársaink

Fazekas Attila

szerviz tanácsadó

Pintér Lajos

szervizvezető

Hanol Dénes

alkatrész értékesítő

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Cím: 1037 Budapest, Szőlőkert u. 8.
Szerviz telefon: +36 1 801 4010
E-mail: info@dunaauto.hu

Nyitvatartás


H-P: 7-18.00