1134
Peugeot 2008 SUV és 208 készletakció , Peugeot, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
 

Peugeot 2008 SUV és 208 készletakció


A PEUGEOT 208 határozott, sportos és elegáns stílusával lendületet, fiatalságot és frissességet sugároz. Hagyja magát meghódítani, szálljon be és töltődjön fel energiával!

A Peugeot 2008 kompakt szabadidő-autó már első ránézésre is innovatív modell: minden eleme erőt sugároz. A formatervben markánsan, robusztus erővel jelennek meg a szegmens jellegzetes formajegyei.


Válassza ki most az Önnek megfelelő modellt, készletről!

208 Active 1.2 PureTech 82 LE 5 ajtós

KÉSZLETRŐL ELVIHETŐ

 • LED-es nappali menetfény, elliptikus halogén fényszórók
 • Vezető- és utasoldali légzsákok, oldallégzsákok, függönylégzsákok
 • Négy irányban állítható kormányoszlop, állítható magasságú vezetőülés
 • Klímaberendezés hűthető kesztyűtartóval
 • Tempomat és sebességhatároló
 • Kormányról vezérelhető rádió, érintőképernyő, jack és USB csatlakozó, Bluetooth kihangosító

2008 Active 1.2 PureTech 82 LE

KÉSZLETRŐL ELVIHETŐ

 • Elliptikus halogén fényszórók LED-es nappali menetfénnyel
 • Vezető- és utasoldali légzsákok, oldallégzsákok, függönylégzsákok (elöl-hátul)
 • Tempomat és sebességhatároló
 • Klímaberendezés hűthető kesztyűtartóval
 • Kormányról vezérelhető rádió, Arkamys hangrendszer, audio streaming, érintőképernyő, jack és USB csatlakozó, Bluetooth kihangosító
 • Elektromosan állítható és fűtött visszapillantó tükrök
 • Színre fújt kilincsek és tükörházak, alu tetősínek, króm dekoráció a hűtőmaszkon 

   
1 Az ajánlatok egyes magyarországi készleten lévő, új Peugeot 208 és új Peugeot 2008 SUV személygépjárművekre 2018. január 15-től 2018. február 28-ig, illetve visszavonásig megkötött adásvételi szerződések esetén érvényesek, az akciós készlet erejéig, amennyiben a vásárlás használtautó-beszámítással történik. A kedvezmény teszt és használt személygépkocsi vásárlására nem vonatkozik. A jelen ajánlatok más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonhatóak össze. Az akcióról bővebb tájékoztatást a magyarországi Peugeot márkakereskedésben kaphat. A képek  illusztrációk. A P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot a kereskedelmi akció megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat részleteiről, kérjük, érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben. *Minden 2017. szeptember 4. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített, új Peugeot 208 és 2008 SUV személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. **A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Munkatársaink

Pfendler Bernadett

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 964 0609

Rózsahegyi László

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 579 8502

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!