Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

NISSAN HASZONGÉPJÁRMŰVEK 2,5% THM-el!

Fedezze fel Nissan haszongépjárműveink széles kínálatát és találja meg az üzleti igényeinek legmegfelelőbb sztárjátékost. Bármilyen távolságokat is jár be, bármilyen súlyt is szállít, a Nissan haszongépjárművek kínálatában megtalálja a választ. Minden haszongépjárművünkre 5 év vagy 160 000 km gyártói garanciát kínálunk*.Induljon el a siker felé vezető úton alacsony bekerülési költséggel és innovatív technológiával.
 


A NISSAN mostantól minden haszongépjárművéhez 5 éves összeurópai gyártói alapgaranciát kínál*. Ez jóval több, mint egy egyszerű garancia, hiszen az alábbiak is beletartoznak:
 
  • 5 éves vagy 160 ezer km-es teljes körű védelem
  • 5 éves garancia a karosszéria fényezésére
  • 5 éves garancia az eredeti NISSAN alkatrészekre és tartozékokra
  • 5 évesz közúti segélyszolgáltatás – a szolgáltatás a meghibásodásokra, a balesetekre, valamint a nem garanciális problémákra (defekt, kulcselvesztés, téves üzemanyag-használat) is kiterjed.
  • 12 éves átrozsdásodás elleni garancia az Nissan NT400 járműhöz
  • Teljes mértékben átruházható

És mivel a dízelmotorokhoz 2 évente vagy 40 ezer km-enként jár szervizelés, Ön nem csupán egy 5 éves nyugalmat jelentő garancia birtokába jut, hanem az olcsó fenntartás kényelme is az Öné lesz.

*Kishaszongépjárművekre 5 év vagy 160 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik (az e-NV200 modell kivételével).
Korlátlan kilométerszám a fényezésre, az eredeti Nissan alkatrészekre és tartozékokra, országúti segélyszolgálat, valamint átrozsdásodás elleni garancia.
Bővebb információ a Nissan garanciafüzetben olvasható.


*Az e-NV200 esetében: A Garanciafüzet és Szervizkönyv 3.1. pontjában meghatározott új gépjármű garancia meghosszabbításra kerül 5 évre (a garancia kezdő időpontjától) vagy 100 000 km-re, amelyik hamarabb bekövetkezik. A karosszéria elemeire és a festésre a 4. és 5. évben nem vonatkozik a garancia. A garancia feltételei és a kivételek a Garanciafüzetben rögzítettek szerint irányadók. A további részleteként kérjük tekintse meg a Kiterjesztett Garancia Szerződési Feltételeit. A fentiektől eltekintve valamennyi, a Garanciafüzet és Szervizkönyvben meghatározott feltétel változatlanul irányadó. A Kiterjesztett Garancia biztosítási termék, amelyet a Nissan InsuranceLtd nyújt.

Nissan Finance 2,5% THM - Az ajánlat a 2017.07.01. és 2017.09.30. között megkötött vevői szerződésekre érvényes. A Nissan Finance finanszírozási ajánlat, változó kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 2,5%, minimum önerő 30%, maximális futamidő 48 hónap, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért keresse fel hivatalos Nissan Márkakereskedőjét. A Nissan Finance finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja.

   
 

Ajánlatkérés


Munkatársaink

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó

Kovács Gábor

értékesítési tanácsadó
 

Farkas Gábor

értékesítési tanácsadó

Pandula Zsolt

értékesítési tanácsadó

Schmidt Krisztina

biztosítási-, és hitelügyintéző

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Központi cím: 1037 Budapest, Zay u. 24.
GPS koordináták:
(47.5534103, 19.0320255)
Központi telefon: +36 1 801 4203
Fax: +36 1 801 4149
E-mail: info@dunaauto.hu

Duna Autó Zrt.

Nyitvatartás

Szalonok nyitvatartása: H-P 8-18.00; Szo: 10-13.00
Szervizek nyitvatartása: H-P: 7-18.00
Karambolos javítóközpont nyitvatartása: H-P: 6:30-15:30