Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 26. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Köszönjük megértésüket!

Miért jobb az eredeti Peugeot alkatrész?

Az Ön gépjárművét alkotó részegységeket a Peugeot gyár teljes működési összhanggal építette komplex egységgé, hogy így garantálja Önnek a biztonságot és a gépjárműve megbízhatóságát. Az alkatrészek és egységek ezen tökéletes összhangja a márka professzionalizmusának ékes bizonyítéka.

 
Óvja a gépjármű alapvető működési egységeit!
Ahhoz, hogy gépjárműve az időnek valóban ellenálljon és mindig megbízhatóan működjön, karbantartásához használjon mindig eredeti gyári alkatrészeket!
 
Hogyan nyerheti el egy alkatrész az "Eredeti Peugeot alkatrész" megtisztelő címet?
Az alkatrésznek szigorú minőségellenőrzési teszten kell megfelelnie, mert csak ez garantálja, hogy minősége megfelel a tervezők magas szintű elvárásainak.
 
Miről ismerhető fel az eredeti gyári Peugoet alkatrész?
Az "Eredeti gyári Peugeot alkatrészek" többségének felületén gravírozott oroszlán embléma jelzi az eredetet , illetve a csomagolásukon és felcimkézésükön megtalálható az "Eredeti gyári Peugeot alkatrész" felirat.
 
A Márka és hálózatának felelősségvállalása
Az eredeti gyári alkatrészek minőségéért a gyár 1 éves garanciát vállal, mely kiterjed minden gyártási vagy anyaghibára.

EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEK

forfait picto pieces

KIVÁLÓ MINŐSÉG

Az alkatrésznek szigorú minőségellenőrzési teszten kell megfelelnie, mert csak ez garantálja, hogy minősége megfelel a tervezők magas szintű elvárásainak.
 
forfait picto asavoir

EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZ

Az Ön gépjárművét alkotó részegységeket a Peugeot gyár teljes működési összhanggal építette komplex egységgé, hogy így garantálja Önnek a biztonságot és a gépjárműve megbízhatóságát. Az alkatrészek és egységek ezen tökéletes összhangja a márka professzionalizmusának ékes bizonyítéka.

A MINŐSÉG SZOLGÁLATÁBAN

picto entretien adivse

A MINŐSÉGI MEGOLDÁS

A Peugeot-márkaszervizekben a Peugeot-szabványok szigorú előírásainak betartásával dolgoznak. Márkaszerviz-hálózatunkban a szabványok kizárólag a Peugeot által tesztelt és engedélyezett, kiváló minőségű, eredeti alkatrészek beépítését engedélyezik, valamint szigorú technikai felkészültséget és magas szintű műszaki szaktudást követelnek meg a márkaszerviz dolgozóitól.
 
environnement respect nature

SZIGORÚ VIZSGÁLAT

A Peugeot márkaszabvány 26 ellenőrzési pont szigorú átvizsgálását írja elő. Ezek azok az ellenőrzési pontok, amelyek átvizsgálásával a szakember teljes képet kaphat a gépjármű állapotáról. Minden egyes szervizbehajtás alkalmával ellenőrzik ezt a 26 pontot is. Ennek a szigorú minőségügyi kritériumnak kulcsfontosságú szerepe van abban, hogy a súlyosabb eltéréseket időben felfedjék, megkímélve Önt a felesleges pluszkiadásoktól.

 
 

Ajánlatkérés


Munkatársaink

Fazekas Attila

szerviz tanácsadó

Pintér Lajos

szervizvezető

Hanol Dénes

alkatrész értékesítő

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Cím: 1037 Budapest, Szőlőkert u. 8.
Szerviz telefon: +36 1 801 4010
E-mail: info@dunaauto.hu

Nyitvatartás


H-P: 7-18.00