Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1. és augusztus 20. között Suzuki-Hyundai szalonunk kivételével szombatonként minden szalonunk zárva tart. Augusztus 26-án, szombaton újra nyitva tartunk.

Miért érdemes márkaszervizben javíttatni

A márkaszerviz biztonságot ad

Sokat hallhattunk már arról, hogy a hivatalos márkaszervizben történő javíttatás drága, minősége silány vagy nem különbözik a „maszek” autószerelők munkájától.
Ez azonban nem így van, és az alábbiakban szeretnénk meggyőzni Önt erről:

Korszerű technológia, minőségi anyagok

Összes autótípusunk kifejlesztésekor elsődleges szempont volt a megbízhatóság, a biztonság és a tartósság. Azonban minden más autóhoz hasonlóan egy Honda is igényel némi szerető gondoskodást az élettartama alatt. Az Önhöz legközelebb eső Honda-márkakereskedésben dolgozó tapasztalt szakembereink a legkorszerűbb technológiákat használják autója karbantartásához – ez hozzájárul befektetésének megóvásához, a fenntartási költségek csökkentéséhez és természetesen a gondtalan közlekedés élvezetéhez is.

Garancia

A Honda-márkaszerviz a Honda Karbantartási előírásai alapján elvégzi a szükséges munkálatokat és rögzíti azokat a szervizkönyvben. Minden előírt – jótállási időszakon belüli – karbantartási munkát hivatalos Honda-márkaszervizben érdemes elvégeztetnie, hogy maradéktalanul eleget tegye n a jótállási fel tételeknek. Amennyiben bármilyen javítási vagy karbantartási munkát nem hivatalos Honda - márkaszervizben végeztet, az a jótállás megszűnését eredményezheti, ami kihatással lehet a gépkocsi későbbi eladási értékére.

Biztonság

Amennyiben autóját hozzá nem értő kezekbe adja javításra és esetlegesen ezek után baleset részese lesz, nagy eséllyel nagyobb kár fog keletkezni járművében.  Arról nem is beszélve, ha az incidens pont a nem megfelelő minőségű javítás miatt történik, hiszen ez nagyon súlyos következményekkel járhat.

Az autó eladásakor a Márkaszervizekben vezetett szervizfüzet több százezer forint előnyt jelenthet Önnek.

Soha ne engedje, hogy szakmailag nem megfelelő kezek javítsák autóját!

Ajánlatkérés


Munkatársaink

Murner Attila

szerviz tanácsadó

Ónodi Gábor

szerviz tanácsadó

Szabó József

szervizvezető

Jován Zoltán

alkatrész értékesítő

Útvonaltervezés


Kérjük, adja meg az indulás helyét:
Mivel szeretne utazni?

Elérhetőség

Cím: 1037 Budapest, Szőlőkert utca 10.
Szerviz telefon: +36 1 801 4090
E-mail: info@dunaauto.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig: 7:00 - 18:00