711
Miért érdemes márkaszervizben javíttatni - Duna Autó Zrt.
 
Tisztelt Ügyfeleink! 2017. december 15-én (pénteken) 16:00-ig tartanak nyitva szalonjaink és szervizeink. December 16-án, (szombaton) minden egységünk zárva tart.

Miért érdemes márkaszervizben javíttatni

AJÁNLATKÉRÉS

MÁRKA
NÉV
E-MAIL
TELEFON
HÁNY KM-ES SZERVIZ?
AUTÓ ALVÁZSZÁMA
SZOLGÁLTATÁSOK
ÜZENET

A márkaszerviz biztonságot ad

Sokat hallhattunk már arról, hogy a hivatalos márkaszervizben történő javíttatás drága, minősége silány vagy nem különbözik a „maszek” autószerelők munkájától.
Ez azonban nem így van, és az alábbiakban szeretnénk meggyőzni Önt erről:

Korszerű technológia, minőségi anyagok

Összes autótípusunk kifejlesztésekor elsődleges szempont volt a megbízhatóság, a biztonság és a tartósság. Azonban minden más autóhoz hasonlóan egy Honda is igényel némi szerető gondoskodást az élettartama alatt. Az Önhöz legközelebb eső Honda-márkakereskedésben dolgozó tapasztalt szakembereink a legkorszerűbb technológiákat használják autója karbantartásához – ez hozzájárul befektetésének megóvásához, a fenntartási költségek csökkentéséhez és természetesen a gondtalan közlekedés élvezetéhez is.

Garancia

A Honda-márkaszerviz a Honda Karbantartási előírásai alapján elvégzi a szükséges munkálatokat és rögzíti azokat a szervizkönyvben. Minden előírt – jótállási időszakon belüli – karbantartási munkát hivatalos Honda-márkaszervizben érdemes elvégeztetnie, hogy maradéktalanul eleget tegye n a jótállási fel tételeknek. Amennyiben bármilyen javítási vagy karbantartási munkát nem hivatalos Honda - márkaszervizben végeztet, az a jótállás megszűnését eredményezheti, ami kihatással lehet a gépkocsi későbbi eladási értékére.

Biztonság

Amennyiben autóját hozzá nem értő kezekbe adja javításra és esetlegesen ezek után baleset részese lesz, nagy eséllyel nagyobb kár fog keletkezni járművében.  Arról nem is beszélve, ha az incidens pont a nem megfelelő minőségű javítás miatt történik, hiszen ez nagyon súlyos következményekkel járhat.

Az autó eladásakor a Márkaszervizekben vezetett szervizfüzet több százezer forint előnyt jelenthet Önnek.

Soha ne engedje, hogy szakmailag nem megfelelő kezek javítsák autóját!

Munkatársaink

Ónodi Gábor

szerviz tanácsadó
Telefon:
+36 20 493 8381

Szabó József

szervizvezető
Telefon:
+36 20 917 2479

Jován Zoltán

alkatrész értékesítő
Telefon:
+36 20 956 7119

© 1989-2017 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!