5538
Kia Winter Edition - Duna Autó Zrt.
 

Kia Winter Edition

AJÁNLATKÉRÉS

MÁRKA
MODELL
NÉV
TELEFON
E-MAIL
ÜZENET

Kia Sportage modellismertető

 


Ülés- és kormányfűtés

Hogy a téli utazás ne csak kényelmes, de pihentető legyen, a Kia Sportage Winter edition-t fűthető első és hátsó ülésekkel és fűthető kormánnyal szereltük fel. Érezze magát otthon a hidegben is.Navigáció

A 7 colos képernyővel felszerelt navigációs rendszer pontosan megmutatja a helyes irányt. A teljes Európa-térképet tartalmazó navigációhoz hat darab ingyenes, éves térképfrissítés jár.


Kétzónás klíma

A Kia Sportage Winter edition tudja, hogy mindenki másképp érzékeli a téli hideget. Éppen ezért a kétzónás klímát Ön és utasa is személyre szabhatja, hogy maximális legyen a kényelem.

Kia Picanto modellismertető

 


Elektromos fűtött külső tükör

Ne kelljen mindig törlőkendőt tartani az autóban a visszapillantó tükrök páramentesítésére. Válassza a Kia Picanto Winter Edition limitált szériájában megtalálható elektromos fűtött külső tükröket.Kormányról vezérelhető audio rendszer

Ha síelni indulna a barátokkal, családdal, legyen kényelmes és biztonságos az útjuk. Figyeljen csak az útra és irányítsa a hangulathoz való zenét a kormányról.


ABS + ESC + HAC

Sikamlós utakon fontos ez a felszereltségi szint. A Kia Picanto Winter Edition modelljeiben megtalálja a blokkolásgátlót, elektronikus menetstabilizátort és visszagurulás gátlót is.


Munkatársaink

Gyurik Éva

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 472 4983

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 569 0996

Andrejkovics Ede

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 325 0106

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!