2839
Kia nyári limitált modellek dunaauto - Duna Autó Zrt.
 
Tisztelt Ügyfeleink! 2017. december 15-én (pénteken) 16:00-ig tartanak nyitva szalonjaink és szervizeink. December 16-án, (szombaton) minden egységünk zárva tart.

Kia nyári limitált modellek

TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS

MÁRKA
MODELL
NÉV
TELEFONSZÁM
E-MAIL
KÉRT VISSZAHÍVÁSI IDŐPONT
Az akcióban részt vevő c’eed és Sportage modellek magyar nyelvű navigációval, tolatókamerával és automata kétzónás klímával is fel vannak szerelve. A 2D és 3D Európa térképpel felszerelt navigációs rendszerhez most 7 éven keresztül ingyenes frissítést kínálunk!*
 


 

Kia c’eed
A Kia c’eed nyári limitált kiadását úgy alkották meg, hogy még nagyobb élmény legyen az utazás. Kívül-belül úgy tervezték, hogy mindenkire hatást gyakoroljon. Érjen mindig célba a c’eed nyári limitált szériájával, legyen Öné már 4 899 000 Ft-tól!

Kia c’eed kombi
A limitált szériás Kia cee’d kombi nem csak lenyűgöző módon társítja a helykínálatot, a sokoldalúságot és a stílusos megjelenést, de limitált szériánkkal most még kényelmesebbé teheti az utazást saját maga és családja számára is. A Kia c’eed kombiban mindig otthon érezheti magát az utakon! Már 5 149 000 Ft-tól.

Kia Sportage
Válassza a jellegzetes formatervű, intelligens és kényelmes SUV-t, amely most még többet nyújt limitált nyári kiadásával. A 7 colos képernyővel felszerelt navigációs rendszerrel mindig megtalálhatja a helyes utat. Már 6.249.000 Ft-tól.

Részletekért érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!
 
* Széleskörű minőségbiztosításunk részeként minden új Kia autót, mely gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkezik, hat ingyenes éves térképfrissítéssel kínáljuk. Egyedülálló ajánlat, mely gondoskodik róla, hogy navigációs rendszere mindig naprakész legyen.
A program csak azokat az új Kia autókat foglalja magába, melyek 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra és gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek. A szerviz pontokon a frissítés elvégzésére fordított időért munkadíj felszámítása előfordulhat. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a Navteq térképes adatszolgáltató biztosít.


Munkatársaink

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 983 4090

Gyurik Éva

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 472 4983

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 569 0996

Andrejkovics Ede

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 325 0106

© 1989-2017 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!