KIA CEE'D LIMITÁLT MODELLEK

Akár 800 000 Ft árelőnnyel

  • Legyen mindig naprakész és tájékozott! Limitált cee'd modelljeinkhez most tolatókamerát és navigációt adunk, amelyhez 7 év ingyenes térképfrissítés is jár.1
  • Lehengerlő kinézet és fantasztikus sokoldalúság: a Kia cee'd a sportos stílus és a legkorszerűbb technológiák találkozása. 
  • Most elérhetőbb, mint valaha! A limitált cee'd modellekhez a készlet erejéig most 800 000 Ft árelőnnyel juthat hozzá.2
  • Regisztráljon tesztvezetésre, és próbálja ki személyesen!

Tolatókamera

Tolasson mindig könnyen, kényelmesen és biztonságosan! A beépített tolatókamera képe a központi érintőképernyőn jelenik meg, gyerekjátékká téve Önnek a parkolást.

Navigáció

Találjon útvonalakat, útlevágásokat és más információkat az érintőképernyős navigáción. A 7 év ingyenes térképfrissítésnek1köszönhetően térképe mindig naprakész lesz.(1) 7 év térképfrissítés
Minden új Kia modellt, mely gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkezik évente 1, összesen 6 alkalommal ingyenes térképfrissítéssel kínáljuk. Egyedülálló ajánlat, mely gondoskodik róla, hogy navigációs rendszere mindig naprakész legyen.

(2) További információk
Üzemanyag-fogyasztás (vegyes): 3,9 - 6,3 l/100 km, CO2-kibocsátás (vegyes): 102-141 g/km. Minden üzemanyag-fogyasztási adat az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletével összhangban elvégzett, hivatalosan jóváhagyott tesztekből származik, modellek közötti összehasonlítás céljából. A tesztadatok nem tartalmaznak semmilyen garanciát az adott gépjármű valós üzemanyag-fogyasztását illetően. 

A hirdetésben szereplő árelőny a Gold felszereltségi szint akciós ára valamint a nem limitált EX limited felszereltségi szint + utazó csomag + elektromos csomag + navigáció kiegészítők listaára közti árengedményre vonatkozik.


Munkatársaink

Gyurik Éva

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 472 4983

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 569 0996

Andrejkovics Ede

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 325 0106

© 1989-2018 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!